Er det trygt å spise 1200 kalorier om dagen & amp; Burn Off 300 Trene?

January 16
Er det trygt å spise 1200 kalorier om dagen & amp; Burn Off 300 Trene?

Etter en 1200-kalori diett og får daglig mosjon er generelt trygge strategier for vekttap. Samtidig, jo mer aktiv du er, jo mer energi du trenger. Den maksimale anbefalte frekvensen av vekttap er 2 pounds per uke, med mindre legen anbefaler en annen strategi for helsemessige årsaker. Som et resultat, er sunn vektkontroll en individuell prosess og avhenger av å finne den rette balansen mellom kalori begrensning og mosjon for dine behov.

Kosthold

Er det trygt å spise 1200 kalorier om dagen & amp; Burn Off 300 Trene?

Mens 1200 kalorier kan være nok til å møte dine ernæringsmessige behov, andre faktorer som for eksempel sult og aktivitetsnivå spiller en rolle i din vekt-tap potensial. Hvis du bor sulten etter en 1200-kalori diett, anbefaler National Heart, Lung and Blood Institute øke kaloriinntaket med 100 til 200 kalorier. Så lenge du opprettholder et kaloriunderskudd, noe som betyr at du tar i mindre kalorier enn du trenger for vekt vedlikehold, vil du fortsette å gå ned i vekt.

Treningseffekter

Er det trygt å spise 1200 kalorier om dagen & amp; Burn Off 300 Trene?

Å brenne 300 kalorier om dagen, det tar omtrent en time med moderat intensitet trening eller 30 til 45 minutter med høy intensitet. Når du øker aktivitetsnivået ditt, trenger din energi også øke. Selv om 1200 kalorier fungerer godt for deg i løpet av mindre aktive ganger, kan det hende du finner ut at du trenger flere kalorier for å oppnå metthetsfølelse når du følger en streng øvelse diett. Det er sant at vekttap krever en viss selvdisiplin, men du må også respektere kroppens signaler og gjøre nødvendige justeringer. Ellers kan du ende opp med å forlate dine vekttap mål tidlig.

energibehov

Er det trygt å spise 1200 kalorier om dagen & amp; Burn Off 300 Trene?

For å avgjøre om en 1200-kalori diett kombinert med daglige 300-kalori treningsøkter er et trygt mål for deg, bør du vurdere din grunnleggende energibehov. For å beregne ditt energibehov før factoring i trening, multiplisere kroppsvekten med 10 hvis du er en kvinne eller 11 hvis du er en mann. Legg til en annen 10 prosent for forbrente kalorier gjennom fordøyelsen og 20 prosent for å ta høyde for stillesittende aktiviteter. Dette vil hjelpe deg å beregne kalori behov før du faktor i regelmessig mosjon. En 150-pund kvinne, for eksempel, ville trenge 1,950 kalorier for å opprettholde vekten hennes, som fører en stillesittende livsstil.

tallknusing

Er det trygt å spise 1200 kalorier om dagen & amp; Burn Off 300 Trene?

Sjekk med legen din før du starter en ny diett og treningsprogram, spesielt hvis du har en historie med hjerte eller ortopediske problemer. Når du har klarsignal, sammenligne dine energibehov til din vekt-tap strategi. Ideelt sett bør det daglige kaloriunderskudd ikke være mer enn 1000 kalorier, etter factoring i trening. I tilfelle av en 150-pound kvinne, som trenger rundt 1950 kalorier for vekt vedlikehold, produserer en 1200-kalori diett daglig underskudd på 750 kalorier. For å holde seg innenfor den maksimale anbefalte underskudd på 1000 kalorier, bør hennes forbrente kalorier gjennom trening ikke overstige 250 daglig. Din nåværende vekt, derfor er den avgjørende faktoren om hvorvidt det er trygt å spise 1200 kalorier per dag, mens brenning av 300 trener. Du trenger å gjøre regnestykket ved hjelp av din egen vekt for å finne ut hva dine caloric behov er.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com