Misforståelse om røyking

December 27

Misforståelse om røyking


Vanlige misoppfatninger om røyking og sigaretter skaper dilemmaer for røykere som prøver å slutte. Hvert år, anslagsvis 443,000 mennesker dør av å røyke sigaretter, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Basert på mange rapporter og studier, utført av US Department of Health and Human Services Institute of Medicine i Washington, røykere opplever mange sykdommer på grunn av kjemikalier som finnes i sigaretter.

Sykdommer

En vanlig misforståelse er at sigaretter bare føre til kreft og lunge sykdommer som emfysem. Imidlertid fører røyking hjerte- og luftveissykdommer også. Faktisk, en person som røyker er to til fire ganger mer sannsynlig å få koronar hjertesykdom, ifølge CDC. Mens bevist å forårsake lungekreft, fører røyking også andre lunge sykdommer som emfysem, bronkitt og kronisk luftveisobstruksjon. Røyking fører også til mer enn lungekreft, for eksempel kreft i blære, cervix, nyre, mage og livmor.

Understreke

Sigaretter bare maske stress og angst, men de har ikke lindre stress samt stress lettelse øvelser som yoga eller meditasjon. Sigaretter bruke kjemikalier for å slappe av røykere. Nikotin er et kjemikalie i tobakk, som frigjør nevrotransmittere inn i hjernen. Nikotin hjelper rolig og bedre humør. Kjeden røykere som prøver å slutte å røyke erfaring sinne og angst problemer på grunn av tap av nikotin.

sikrere sigaretter

Low-tjære og lette sigaretter ofte kommer over som tryggere sigarett. Viser imidlertid CDC at selv lav-tjære og filtrert "lette" sigaretter bidra til sykdommer og dødsfall hos røykere hvert år. Hvorvidt en sigarett inneholder mindre tjære ikke redusere det faktum at det inneholder kreftfremkallende og mange andre kjemikalier som bidrar til kreft og kardiovaskulære sykdommer.

avslutte

Røykere ofte føles som om de er i stand til å slutte når som helst. De undervurdere kraften av nikotin og mange andre kjemikalier i sigarett som er vanedannende. Som en røyker fortsetter å mate nikotin til kroppen, kroppens kjemi endringer og begynner å stole på nikotin. Når en røyker bestemmer seg for å slutte, mange er ikke i stand til å møte sult, irritabilitet og sliten følelse som kommer med tilbaketrekning. Ifølge Allen Carr, forfatter av "The Easy Way slutte å røyke," bare en liten prosentandel av røykere klarer å slutte å røyke per år.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com