De beste kjører shorts for kvinner

October 18
De beste kjører shorts for kvinner

De riktige kjører shorts kan lage din pause treningen. En skrittet som rir opp, stramme midje band og utilstrekkelig dekning kan sende deg kjøre hjem, i stedet for miles på stien som du har planlagt. Kvinners kropper er forskjellige, så ikke alle kjører korte verk for alle - men de beste modellene gjør dele spesifikke funksjoner.

intern Liner

De beste løpeshorts inkluderer en intern liner som fungerer som undertøy. Lagre undertøy for etter treningen. Denne duken skal være laget av fukttransporterende materiale, som Collmax Alta Crepe eller TechniFine mesh. Duken passer over kinnene, slik at du ikke får ubehagelige tanntråd effekt som du kjører.

Cool Fit

Se etter shorts laget for kvinner, snarere enn unisex-modeller, som de er sydd for å passe deg optimalt gjennom midje, hofter og lår. De beste løpebukse er fremstilt av et teknisk stoff og passer forholdsvis tett til kroppen. De trenger ikke å være huden stram, men lange, posete shorts er ikke anbefalt. Den ekstra materialet skaper luftmotstanden og kan gni, forårsaker gnagsår.

The Long og Short av det

Lengden på inseam er et spørsmål om personlig preferanse. Kvinner med mer sjenerøse lår foretrekker litt mer dekning for beskjedenhet og komfort - lår huden gnir mot låret hud definitivt gir en ubehagelig løp. Kvinner med tynne gams kan liker friheten som en kort-kort gir, spesielt hvis de kommer for korte avstander eller spurter.

Pocket Strøm

De beste shorts vil ha en liten, diskret lomme for nøkkel eller kredittkort. Noen har også en glidelåslomme på baksiden av midjen for en gel pose eller en liten MP3-spiller. Selv om disse lommer er ikke avgjørende, at de er praktisk.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com