Slik tester for å se om du har Lopper

March 12

Slik tester for å se om du har Lopper


Det er rundt 2500 typer lopper ifølge Purdue University. Disse parasittene lever av blod fra dyr og mennesker. Lopper er vanskelig å kontrollere, fordi de kan legge opptil 40 egg om dagen. Mange mennesker og dyr utvikle ekstrem kløe fra loppebitt. Hvis du har små røde biter på anklene og føttene - du trenger å vite årsaken - slik at du kan riktig behandle problemet. Det første du må gjøre hvis du har mistanke om lopper, er teste hjemme og kjæledyr.

Bruksanvisning

1 Gre kjæledyret med en loppe kam. Hvis lopper er til stede, vil du se svarte prikker på kammen sammen med live lopper. Når du grer, se etter lopper kravlesøk på kjæledyr og skorper, som er forårsaket av loppebitt.

2 Bade ditt kjæledyr. Se på vannet. Hvis vannet blir rød, som er et tegn på lopper siden lopper suge blod for å overleve. Se også etter svarte flekker i vannet som indikerer døde lopper.

3 Gå rundt i huset med hvite sokker. Vibrasjonene fra dine fotspor tiltrekke lopper, og dermed vil du se svarte prikker på undersiden av sokkene.

4 Sett en grunn bolle med vann med en dråpe oppvaskmiddel på gulvet. Sett en liten lampe eller en nattlampe om fem inches over bollen. Lyset tiltrekker seg lopper, så dette er en god måte å teste for lopper i hjemmet. De lopper vil dø når de faller i vannet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com