Hva er fordelene med linfrø olje på tørr hud?

January 21

Hva er fordelene med linfrø olje på tørr hud?


Tørr hud har blitt en lukrativ målet for skjønnhetsindustrien. Hver ny kommersiell skryte av en annen ingrediens som kan lindre ubehagelig tilstand. Det finnes imidlertid en tørr hud kur som kan hjelpe med kolesterolnivået --- linfrøolje.

Tørr hud Kjennetegn

Tørr hud oppstår når den naturlige oljer i huden forsvinner, og etterlater en tørr og kløende flekk på huden. Faktorer som sol, vind, kaldt medisiner og hudsykdommer som psoriasis kan føre til tørr hud.

Linfrøolje Beskrivelse

Flax frø er høstet fra lin anlegget, Linum usitatissimum, som vokser i Canada og nordvestlige USA. Oljen ekstraheres fra disse frøene kan svelges i flytende eller kapselform, eller påføres lokalt.

Linfrøolje Properties

Linfrø og deres olje inneholder omega-3 fettsyrer, som er kjent for å opptre som en hud smøremiddel. Linfrøolje er funnet i flytende form eller som en ingrediens i lotions.

Bruker

For tørr hud, linfrøolje flytende alene vil være nok, men lotions fungerer så bra. Men fordelene av supplement er best realiseres når oljen er inge og absorberes i kroppen. For eksempel inntak av olje i flytende eller tablettform er den eneste måten å høste kolesterolsenkende fordeler.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com