Er det Leg Pain Med Livmorhals klemt nerve?

February 7

Er det Leg Pain Med Livmorhals klemt nerve?


En cervical klemt nerve eller cervical radikulopati kan være forårsaket av en herniated plate eller stenose (innsnevring) i spinalkanalen i nakken. Symptomer vanligvis forårsake nummenhet, svakhet og utstrålende smerter i skulder og armer, men ikke bena.

Identifikasjon

Lumbale (korsryggen) klem nervene er mer sannsynlig å forårsake isjias smerter som skyter ned bena. Livmorhals smerte påvirker reflekser i skulder og armer. Det er imidlertid mulig at man også kan ha lumbar smerte sammen med en livmorhals klemt nerve, som kan utstrålende ned benene.

Typer Symptomer

Det er syv nakkevirvler. Klemte nerver i den femte halsvirvler kan forårsake smerter og nummenhet i skulderområdet. Smerter i sjette halsvirvler stråler ofte ned til biceps til håndleddet og tommelen.

Andre typer symptomer

En klemt nerve i den syvende cervical vertebrae regionen kan forårsake nummenhet og smerter som stråler nedover armen til langfingeren. Enhver klemt nerve i åttende halsvirvler regionen kan føre til smerter og nummenhet i lillefingeren eller hånd.

Effekter av behandlinger

Gjenopprette fra en klemt cervical nerve krever hvile, anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, is, massasje og trening. Kirurgi kan være nødvendig for flere strukturelle problemer som cervical stenose.

Tidsramme

Det er ingen fast tidsramme for å overvinne en klemt nerve i nakken. Recovery tid er betinget av aggressivitet av behandlingen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com