Hvordan bruke gurkemeie for å redusere betennelse og smerte

April 12

Gurkemeie er en rust-farget krydder, lysere i fargen enn paprika. Gurkemeie har en litt jordnær smak, og brukes ofte i øst asiatiske og ungarske retter. Dette krydderet er kjent ikke bare for sin aroma og smak, men også for sine medisinske egenskaper. Gurkemeie, kjent som curcumin, reduserer betennelse i kroppen, og nyere medisinske studier viser at menn som spiser gurkemeie gjennomgående har lavere nivåer av prostatakreft. Redusere betennelse i kroppen er en viktig komponent til gode, lange helse, så lære å bruke gurkemeie for å redusere betennelse og smerte i livet ditt kan ha langsiktige helsemessige fordeler som langt overskrider bare bruker dette krydderet som et tilsetningsstoff.

Bruksanvisning

Hvordan bruke gurkemeie for å redusere betennelse og smerte

1 Kjøp gurkemeie i bulk. Du vil gradvis arbeide opp til en teskje gurkemeie forbrukes hver dag, så å kjøpe gurkemeie i mindre flasker vil ikke være kostnadseffektivt. Se på økologisk mat butikker eller på nettet for bulk gurkemeie forsyninger.

2 Legg 1/4 av en teskje til kosthold. Populære gurkemeie inkluderer sprinkling det på eggerøre, legge det til supper, legge gurkemeie til stek, eller blande det inn i sauser som pasta saus, eller salatdressinger.

3 Øk gurkemeie inntaket til 1/2 av en teskje per dag etter et par uker. Vurdere å legge en dash av Cayenne pepper også, for å bidra til å øke gurkemeie og gjøre det mer effektivt.

4 Spis en teskje per dag etter en måned eller så. Gurkemeie er svært gunstig som en anti-inflammatorisk i fordøyelseskanalen, og som et hjelpemiddel for leveren. Du kan finne du fordøye måltidene bedre. Legg ekstra gurkemeie i kostholdet ditt etter overspising, eller etter inntak av gassy matvarer som kan la deg oppblåst.

5 Hold forbruket av gurkemeie og vurdere eventuelle smerter eller anti-inflammatoriske medisiner du kan ta. Kontakt lege før du gjør noen endringer. Noen mennesker med kroniske smerter problemer finne at gurkemeie gir stor lettelse for slike forhold som uveitt og leddgikt.

Hint

  • Vurdere å spise gurkemeie, kanel og cayennepepper sammen. Alle tre er sterke anti-inflammatoriske, og kanel kan bidra til å redusere betennelse og hjelpe til med diabetes.
  • Gurkemeie kan flekken, så vær forsiktig når du bruker den.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com