Hvordan forbedre overkroppen styrke med push ups

August 29

Hvordan forbedre overkroppen styrke med push ups


Push-ups er vektbærende øvelser som bruker din egen vekt for å bygge muskelstyrke i armer, skuldre og bryst. Følg riktig skjema for å få mest mulig styrketrening utbytte av regiment. Prøv å gjøre disse øvelsene tre ganger i uken, med minst én av hvile mellom treningsøktene.

Bruksanvisning

Armhevinger

1 Begynn på hender og knær med hendene litt bredere enn skuldrene. Sett fingrene møte opp og litt slått innover.

2 Utvid bena bak deg, balansere på tå hev. Kroppen skal være en rett fly fra toppen av hodet til hælene. Ikke la hoftene bevege seg fremover eller bakover. Hold hodet i tråd med ryggraden, uten å se opp eller ned på magen. Nybegynnere kan slippe til knærne, holde en rett fly fra knærne til toppen av hodet.

3 Senk deg til haken eller brystet berører gulvet, holde kroppen i en rett plan. Utvid albuene utover for vekt på bryst og skulder muskler. Tuck albuene inn sidene til å jobbe triceps. Pust som du senker kroppen din.

4 puster du utvide armene til å presse opp. Hold kroppen stiv i en rett plan. Ikke la dine hofter eller mage bøye forover eller baken for å presse opp først.

5 Har tre sett med 12 to15 push-ups, tre ganger i uken, for å bygge muskler i triceps, brystmuskulaturen og deltoids.

modifikasjoner

6 Prøv å gjøre push-ups på en balanse ball å engasjere kjernemuskulaturen for å balansere kroppen. Balanse hendene på ballen for ett sett. Deretter plasserer føttene på ballen for det andre settet.

7 Gjør walking push-ups. Begynn i en stående posisjon. Senk hendene til gulvet og gå videre inn i en push-up posisjon. Gjør en push-up, og deretter gå hendene tilbake og stå opp igjen. Gjenta 12 til 15 ganger per sett.

8 Bruk en ryggsekk under push-ups. Legg vekter til ryggsekken for å øke motstanden som du avanserer i din regiment.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com