Hvordan få en lisens til å selge helseforsikring

August 3

Helseforsikring er solgt gjennom to primære salgskanaler: det enkelte marked, som selger direkte til enkeltpersoner og familier, og gruppen markedet, som selger til bedrifter og foreninger. De fleste retningslinjer er solgt gjennom oppdrag agenter. Markedet er konkurransedyktig, og det er en bratt læringskurve i helseforsikring industrien på grunn av kompleksiteten av produktene og den stadig skiftende lovgivende landskapet. Helseforsikring agenter ofte supplere sin inntekt selge livsforsikring, langsiktig omsorg forsikring, funksjonshemming inntekt forsikring og andre finansielle produkter.

Bruksanvisning

1 resarch spesifikke krav til staten. Du får tilgang til denne informasjonen ved å kontakte Department of Insurance forordning eller Office of Forsikring kommissær for staten. Du kan også finne denne informasjonen ved å gå til National Association of Insurance kommissærer hjemmeside www.naic.org.

2 Bestill materialer. Hver stat har en rekke utgivere eller skoler som publiserer studiehåndbøker, CDer og praksis eksamener. Listen er forskjellig for hver stat, men noen av de større leverandørene er AD Banker og Kaplan University.

3 Meld deg på et kurs. Du kan vanligvis velge mellom å ta klassene på linje eller deltar levende. Live-klassene vanligvis koster mer penger, men du kan lære verdifulle selger tips fra erfarne instruktører.

4 Planlegg testen med nærmeste Proctor.

5 Ta testen. Kle profesjonelt. Hvis du har bestått eksamen kan de ta lisensen bilde på stedet.

6 Kontakt forsikringsselskaper og selskaper i ditt område for å bli utnevnt til å selge sine forsikring planer. Du må utnevnes av et selskap å selge i stater der du er lisensiert.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com