Kinesiske Tips for sunn hårvekst

September 7

Kinesiske Tips for sunn hårvekst


Hårtap eller dårlig hårvekst er sett av tradisjonell kinesisk medisin som en ubalanse i chi. Kinesisk medisin definerer chi som livskraften som strømmer gjennom alt levende. For å begrense håravfall og fremme sunt hår vekst, må chi å bli brakt tilbake i balanse. Det er flere måter å balansere chi, inkludert massasje, akupunktur eller akupressur og urter.

Massasje

Mange kinesiske frisører inkluderer hodebunnsmassasje med hver hårklipp. Massasje øker blodtilførselen til hårrøttene og hjelper stimulere chi strømmer gjennom meridianene i hodebunnen. Når du gir deg selv eller noen andre en hodebunnsmassasje, bruk fingertuppene og knokene, ikke neglene. For best resultat, massere hodebunnen daglig, med fokus på områder av tynt hår.

Akupunktur

Fordi håravfall eller tynt, usunn hår er en indikasjon på en svak lever og nyre, akupunktur for å styrke disse organene kan være nyttig i å opprettholde sunt hår. Andre forhold som bidrar til usunn hår som svarer godt til akupunktur eller akupressur inkluderer stillestående blod og en begrenset flyt av chi til brystet. Chi strømmen til brystet kan bli anstrengt når du er under følelsesmessig stress.

urter

En rekke urter kan også bidra til å balansere chi og indre organer. Fleece blomst rot kan ernære og avgifte blodet. Szechuan Løpstikke hjelper med blodstrømmen og bidrar chi flyt oppover mot hodet. Hoelen sopp bidrar med anstrengt flyten av chi i brystet. To andre urter som ofte er bra for sunt hår er gotu kola, kinesisk kvann og ginseng.

Herbal Blends

Hvis det er mulig, er det best å se en tradisjonell kinesisk lege og få ham foreskrive en bestemt urte blanding for din chi og orgel balanse. Det finnes imidlertid en rekke urte blander tilgjengelig på kinesisk apotek, dagligvarer eller online som inneholder urter som bidrar med chi flyt og orgel problemer som påvirker helsen til håret ditt. Hvis du ikke kan se en kinesisk lege, kan en av disse forhåndslagde blander være riktig for deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com