Kronisk endometritt Treatment

May 28

Endometritt er en tilstand der slimhinnen i livmoren er betent eller irritert fra bakterielle infeksjoner spres fra skjeden. En kirurgisk prosedyre som kommer inn gjennom livmorhalsen til livmoren kan også føre til en utvikling av lidelsen. Endometritt, hvis venstre ubehandlet, kan føre til ufruktbarhet.

årsaker

Endometritt er forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer, eller seksuelt overførbare sykdommer, for eksempel chlamydia eller gonoré, infeksiøse sykdommer som tuberkulose og normal vaginal bakterier. Fødsel, abort, abort og spiralen innsetting kan alle føre bakterier å komme inn i livmoren.

symptomer

Symptomer på endometritt inkluderer tunge utflod som kan ha en lukt, uregelmessig vaginal blødning, bekken eller nedre magesmerter, smerter under avføring, samleie, trening, eggløsning og feber.

Diagnose

Legen din vil utføre en bekken eksamen for å ta prøver fra skjeden og livmorhalsen og test for infeksjon. En urinprøve kan også bli tatt og testet. For å bekrefte en diagnose av endometritt, vil et bekken ultralyd viser bilder av den reproduktive organer ved hjelp av lydbølger og under en endometrial biopsi, er en del av livmorslimhinnen fjernet og testet.

Behandling

Endometritt normalt behandles med antibiotika, re-hydrering og sengeleie. Med mer alvorlige tilfeller, for eksempel etter fødsel eller de med en alvorlig sykdom, kan sykehusinnleggelse være nødvendig med et kurs av antibiotika gitt intravenøst ​​etterfulgt av antibiotika. Endometritt kan føre til ufruktbarhet hvis den ikke behandles, så umiddelbar og riktig diagnose må innhentes.

Forebygging

Praktisere sikker sex ved å bruke kondom og begrense partnere. Når du tror du kan være i faresonen for en STD, få testet. Tidlig oppdagelse og behandling av en STD kan hjelpe deg å unngå endometritt og andre medisinske komplikasjoner. Sørg for at din partner er testet for en STD, hvis du utvikler endometritt. Unngå skylling som det kan forstyrre balansen av bakterier i skjeden din. Og øve god hygiene vaner ved å tørke forfra og bakover etter avføring for å holde bakterier fra å komme inn i skjeden fra tykktarmen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com