Brain Development hos premature

April 3
Brain Development hos premature

Mye av et barns hjerne vekst skjer i løpet av siste halvdel av svangerskapet, og risikoen for tidlig fødsel varierer avhengig av hvor snart en baby er født. Forskere ved McMaster University si de to siste månedene i mors liv er kritiske for å korrigere utviklingen av hjernen. Ifølge Brigham and Women Hospital, et datterselskap av Harvard Medical School, "Hjernen til premature babyer kan ikke alltid utvikle så vel som de som er gjennomført til full sikt."

Prematur fødsel Definert

Preterm arbeidskraft er det som begynner før ferdigstillelse av 37 uker av svangerskapet, og årsakene er ikke fullt ut forstått. Mer enn 70 prosent av premature babyer er født mellom 34 og 36 ukers svangerskap, og de fleste er et resultat av spontan preterm arbeidskraft eller ruptur av fostersekken som holder babyen. Ifølge National Vital Statistikk Rapporter om januar 2008 har frekvensen av prematur fødsel økt med 36 prosent siden begynnelsen av 1980-tallet.

Infant Brain Vekst

Ifølge spørsmålet om MIT Technology Review fra desember 2005 til januar 2006, nevroner i hodet til fosteret kommer som en masse nær sentrum av det som skal bli hjernen. Disse, og gliacellene som bistår kommunikasjon mellom nerveceller, opplever rask vekst mens søker forbindelser med andre celler. Milliarder av tilkoblinger er gjort i løpet av de siste ukene av svangerskapet, og i denne tiden hjernen er "massivt overutviklet, med altfor mange ledninger og tilkoblinger." Dette er når hjernen begynner paring tilbake som om det var testing verdien av hver tilkobling, beholde noen og trimming andre, for å produsere en "slank, effektiv maskin."

forfall Kompromittert

MIT omtale står for tidlig fødsel sannsynlig forstyrrer overføringen av nerveceller, veksten av gliaceller og hjernens testing og trimming av dem. "Premature barn har det meste av nevroner de vil bære med seg inn i voksenlivet," Review fortsetter, "men det er mulig de ikke er på de rette stedene, eller riktig tilkoblet eller testet." Ifølge Columbia University psykiater Bradley Peterson, forskere "intensivt testing" disse mulighetene.

Utenfor livmoren

Dr. Sandra Witelson, som ledet en McMaster University studie av barn født etter bare 26 uker av svangerskapet, sa ultralyd målinger indikerte at normal tidlig utvikling av spedbarn hjernen "kan bli utsatt når det skjer utenfor livmoren." I mors liv, er barnet badet i væsken; Noen lyder er hørbar og øyelokkene er stengt. "Svært lite mønstret sansestimulering når hjernen," Witelson sa. Ved fødselen, men den premature baby er plutselig midt i severdigheter, lyder og innslag. Ifølge Witelson, antyder forskning at "stimulering av hjernen mens den fremdeles er under konstruksjon kan være fordelaktig."

Klinikken Vis

Ifølge Mayo Clinic, blant hjerne komplikasjoner et prematurt barn kan støte på er intrakranielt blødning, cerebral parese og andre nevrologiske problemer, utviklingsmessige forsinkelser og lærevansker. Noen problemer kan ikke oppstå før senere i barndommen eller i voksen alder. Sub-par resultatene i skolen er ofte av stor bekymring. The Mayo Clinic understreker imidlertid at ikke alle premature babyer møte medisinske eller utviklingsmessige problemer. "Ved 28 til 30 uker, er risikoen for alvorlige komplikasjoner er mye lavere. Og for babyer født mellom 32 og 36 uker, de fleste medisinske problemer i forbindelse med for tidlig fødsel er kort sikt».


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com