Hvordan du skal Clean Wax Out of Your Ear

February 14

Hvordan du skal Clean Wax Out of Your Ear


Våre ører er designet for å være selvrensende, så alt du trenger å gjøre er å bruke en vaskeklut til å tørke det ytre øret og inngangen til øregangen. Den selvrensende mekanisme bruker kjeve bevegelse fra å snakke og tygge sakte transportere ørevoks, gammel hud og rusk mot åpningen av vår øret.
I noen tilfeller har øregangen ikke lykkes rense seg selv, og øret kan føle seg full eller plugget. Øret kan også verke, kløe eller produsere en lukt. Du kan miste hørselen og få en ringelyd.
Hvis dette skjer, må fastlegen din eller fastlegen sjekke og rense ørene. Noen ganger kan legen finne at voksen er vanskelig og påvirket, så vil du bli sendt hjem med instruksjoner for å myke opp voksen.

Bruksanvisning

1 Legg et håndkle rundt halsen. Dette kan bli litt rotete.

2 Plasser en til to drop av babyolje, olivenolje eller mineralolje i en liten kopp. Varm oljen ved å plassere koppen i en kjele med varmt vann. Kroppstemperatur (ca 98,6 grader C) er ideelt, men ikke nødvendig. Ikke la oljen blir varm.

3 Klargjør for prosedyren ved å plassere kopp olje og pipetten på et bord foran deg. Du trenger enkel tilgang til dem.

4 Fyll pipetten med varm olje, deretter bøye hodet mot skulderen din. Lean slik at øret er vendt mot taket.

5 Place to til tre dråper av varm olje i øret og holde hodet i posisjon slik at du føler dråpene reise inn i øregangen.

6 forbli i den posisjonen i noen minutter, og deretter sitte oppreist. Tørk øret som noen væske renner ut.

7 Gjenta trinn 1 til 6 ganger daglig i 2 dager for å myke opp voksen.

8 Skyll øret på den tredje dagen ved å blande 1/4 kopp av hydrogen peroxide og 1/4 kopp vann. Varm løsningen som beskrevet i trinn 2.

9 Klargjør for vanning ved å plassere varm kopp og gummi pære sprøyten på bordet. Deretter plasserer et håndkle rundt halsen.

10 Fyll gummi pære sprøyten med løsningen, deretter rette øregangen ved å trekke øret opp og tilbake. Bøy hodet mot skulderen din.

11 Squirt den varme løsningen forsiktig inn i øret med gummi pære sprøyten.

12 Bøy hodet til den andre siden for å la løsningen renne ut. Tørk øret med håndkle. Hvis ørevoks fortsatt i øret, følger du trinn 1 til 6 for å myke opp voksen.

13 Gjenta vanning og mykgjørende prosess kvelden den tredje dagen. Gjenta den samme prosessen to ganger om dagen for dag 4 og 5 hvis ørevoks fortsatt gjenstår.

Hint

  • Få hjelp av noen til å hjelpe deg å bruke dråpene og vanning. Du kan tørke øret med et håndkle eller hårføner på lav varme. Du kan bruke en dråpe rensevæske til å tørke øret, men rådføre seg med legen din først fordi det i noen tilfeller kan bli smertefullt.
  • Ikke prøv noen flere søknader etter dag 5. Hvis ørene er ikke klart innen den tid, bør du se familien din lege eller primærlegen. Mange tror at de trenger å rense ørene med en bomullspinne (ofte kalt en Q-tips). Dette kan være potensielt farlig siden det meste av ørevoks blir skjøvet dypere inn i ørekanalen. Hvis du har en perforasjon eller hull i trommehinnen, eller hvis du har trykkutjevning (PE) rør, ikke sette noe væske i øret mindre regissert av legen din. Sørg for at dråpene er varme. Kald væske vil gjøre deg veldig svimmel og varm væske kan brenne øret. Hvis du opplever noen smerte, stoppe programmet umiddelbart og kontakte legen din. Ikke bruk saltoppløsning mindre regissert av legen din.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com