Den beste maten for Truckers

May 13

Den beste maten for Truckers


Finne energirikt og vitamin-pakket mat mens alltid på farten er vanskelig, men selv bensinstasjoner og hjørne butikker tilbyr sunne alternativer hvis du vet hvor du skal lete. Følgende ideer for å spise sunt gi en lang-kjøring rutine et løft fra naturlige energikilder som protein og fiber.

Pakk kjøligere med sunne alternativer

Ikke bare er det billigere å bringe mat sammen, det gir full kontroll over valg av mat. Selv om det er pakket avhenger av kosttilskudd behov, sørg for å bringe high-fiber og høy-protein matvarer. Matvarer med B-vitaminer, som pistasjenøtter og andre nøtter, gir langvarig energi. Grønne grønnsaker og bønner gir energi samtidig som lav i fett. Tenk på å bringe en kylling wrap fylt med friske grønnsaker og lett drysset med peanøttsaus. Bruk isolert drikkevareemballasje for å bringe varme supper sammen som meksikanske svart bønne, eller kalde seg som gazpacho.

Få et løft fra naturlige kilder av energi

Energirike matvarer inneholder ofte B-vitaminer. Nøtter er en enkel kilde til B-vitaminer. Når det gjelder drikkevarer, sukker og koffein gir en umiddelbar energi boost, men energi krasjer gang de umiddelbare effektene slites av. For langvarig energi, drikke mye vann og holde seg hydrert gjennom hele stasjonen. Hvis ikke kan sparke koffein vane, sørg for å flette koffein inntak med varm te og ingen sukker-lagt fruktjuice.

Sunn Fast Foods

Hvis craving fast food, husk at mange av kjeden restauranter tilbyr relativt sunne alternativer. Bare husk å hoppe frites, sukkerholdig brus og ekstra ost. Kjent for å tilby sunne alternativer for de som er på farten, Subway og Quiznos er funnet langs motorveien veier. Ikke alt på disse to kjedene er sunt, men; alltid spørre tjenesteleverandøren for en meny med ingrediens og kalori oppføringer. Andre sunn fastfood alternativer, ifølge CNN, inkludere Arby Melt, Chick-Fil-A Chargrilled Chicken Sandwich, McDonalds asiatisk salat, Taco Bell Fresco Bean Burrito og Wendys Jr. Hamburger.

High Protein og fiberrik mat

Nøtter, frukt og havregryn alle inneholder fiber. Corn Nøtter er en god kilde til kostfiber og så er de fleste energibarer, men se opp for den ekstra sukkerinnholdet i sistnevnte. Magre proteinkilder som beef jerky og hardkokte egg er ofte funnet i bensinstasjoner. Trail mix, fylt med protein-pakket nøtter, er lett tilgjengelig. Vær oppmerksom på at posene inneholder vanligvis flere porsjoner, så alltid spise trail mix med måte.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com