Naturlige måter å redusere åreknuter og Spider årer

May 12

Mange mennesker lider av årer som har blitt hovne og vridd, redusere blodsirkulasjonen. Disse røde eller blå årer ser ut som edderkopp webbing under huden, og synes det meste på beina, men kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Vene abnormiteter som edderkopp og åreknuter kan behandles med naturlig rettsmidler hjemme for å bidra til å redusere smerte og ubehag.

Compression Sokker

En av de første metodene for hjemmebehandling for åreknuter og edderkopp årer for å redusere hevelse og ubehag på beina kan være bruk av kompresjonsstrømper. Disse sokkene er tilgjengelig på mange klesbutikker, og kommer i mange forskjellige stiler og farger. Kompresjonsstrømper er støtte sokker, eller til og med slange, som presse bena hele dagen for å bedre blodsirkulasjonen. For enda sterkere komprimering sokker, kan en resept fra en lege være foreskrevet for å hjelpe mennesker med alvorlige tilfeller av hovne åreknuter.

Herbal Supplements

Bruken av urter og vitaminer for å behandle mindre helseproblemer hjemme har eksplodert de siste årene. Vitamin C og E har blitt brukt til å behandle hevelse av edderkopp og åreknuter, mens en diett som er lav i salt og høy i sukker kan også bidra til å redusere blodåre hevelse. Fiber kan også styrke blodåre vegger, noe som letter presset på venene. Fjerne eller redusere forbruket av høye animalske proteiner og stivelsesholdige matvarer mange også hjelpe vein hevelse, og muligens stoppe flere åreknuter fra forming.

exercize

Dårlig sirkulasjon i bena kan være forårsaket av mangel på riktig trening, og den begrensning av bevegelse. Turgåing, sykling og løping er tre måter å forbedre blodsirkulasjonen i edderkopp og åreknuter, og kan også forbedre utseendet på de hovne årer. Selv daglige korte turer, iført vide klær i det berørte området, og iført lave hæl sko kan gi lindring til venene. Å miste vekt ved å forbedre ditt kosthold og trening kan bidra til å forhindre ytterligere hevelse i venene.

Massasje

Massasje kan være gunstig for blodsirkulasjonen i åreknuter og edderkopp årer. Massasje for å lindre åreknuter smerte og hevelse kan enten utføres av en profesjonell, en kjær eller selv av en lidelse fra de hovne årer. Daglig massasje til det berørte området kan over tid sterkt redusere forekomsten av åreknuter, og massasje kan reduseres til ukentlige eller månedlige behandlinger for å holde flere edderkopp eller åreknuter fra forming.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com