Den gjennomsnittlige lengden på opphold i en dyktig sykepleier Facility

September 14Dyktige sykepleie anlegg eller sykehjem, ta vare på pasienter som har behov for dyktig sykepleier, men ikke så syk at de må være på et sykehus. De fleste sykehjemspasienter er eldre. Mange har behov for langsiktig omsorg og vil aldri komme hjem igjen.

Short-Term Care sykehjemspasienter

Den gjennomsnittlig opphold av pasienter i sykehjem for akutt rehabilitering er 23 dager; bare 9 prosent av sykehjemspasienter faller inn under denne kategorien. Ifølge Medicare, omtrent 43 prosent av personer over 65 år vil trolig tilbringe tid på et sykehjem; av disse, vil 24 prosent være der mindre enn ett år. Ifølge California Association of Health lokale, 78 prosent av sykehjemmet befolkningen holder seg der i tre måneder eller mindre.

Long-Term Care sykehjemspasienter

Ifølge National sykehjem Survey, gjennomsnittlig liggetid for pasienter som er i sykehjem er 892 dager, eller 2,44 år. Den gjennomsnittlige lengden på oppholdet for de pasientene som er i stand til å bli sluppet er 272 dager, eller cirka ni måneder. Den gjennomsnittlige lengden på oppholdet for pasienter som dør i en dyktig sykepleier anlegget er i underkant av to år.

Liggetid Demografi

Ifølge National sykehjem Survey, kvinner tilbringe litt mer tid i sykehjem enn gjør menn, 2,51 år sammenlignet med 2,29 år. Folk over en alder av 85 har en lengre gjennomsnittlig liggetid på 2,62 år. Hispanics pleier å ha en kortere liggetid på 1,86 år.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com