Alternativ Behandling for Spider årer

July 13

Edderkopp årer, som for det meste er funnet på føtter eller ben (selv om de kan oppstå hvor som helst på kroppen) er årer som enten er hovne eller vridd på grunn av mangel på sirkulasjon. Disse røde eller blå årer vises som en webbing under huden etter lagt press legges på kroppen. Mer vanlig hos eldre kvinner, edderkopp årer er ofte skjemmende samt vanskelig å behandle. Men det er noen alternative behandlinger foruten kirurgi at folk kan prøve å bli kvitt disse stygge årer.

flere Approachs

Siden edderkopp årer er forårsaket av mangel på sirkulasjon i bena, kan mange skritt tas for å prøve å hindre edderkopp årer oppstår i første omgang. Ved å heve bena på en mer regelmessig basis, og ikke krysse bena mens du sitter, kan du fremme mer sirkulasjon, noe som bidrar til å hindre og eliminere disse årene.

Siden ekstra vekten legger mer press på kroppen, antyder getridofthings.com at kosthold og mosjon er en kur for å bli kvitt edderkopp årer. Miste pounds og legge en øvelse rutine kan bidra til å lindre press på beina, og dermed bidra edderkoppen årer forsvinne.

Det finnes flere typer medisiner og operasjoner som folk slår til i tillegg til å prøve å bli kvitt edderkopp årer, inkludert sclerotherapy injeksjoner, laser og tradisjonelle operasjoner. Disse prosedyrene kan imidlertid være kostbart og kan være nødvendig å bli gjort flere ganger for å bli kvitt venene helt.

Natural Cures

Noen pasienter kan snu til naturlig rettsmidler for å bli kvitt sine edderkopp årer. Folk kan kjøpe kompresjonsstrømper, som presser bena i løpet av dagen. Støttestrømper er utviklet for å bedre blodsirkulasjonen i bena og kommer i ulike styrker. Disse strømpene kan bli funnet i kirurgiske forsyne butikkene eller apotek.

Andre slår til massasje som en kur for edderkopp årer, mens noen prøver kosttilskudd og urte kosttilskudd. Kosttilskudd som hestekastanje kjerneekstrakt er kjent for å redusere svelling og betennelse av årer, samt stimulere regenerering av de tidligere skadede årer, ifølge mothernature.com. Ginko-biloba hjelper også styrke årer. Hvis tatt tre ganger om dagen, kan det bli en naturlig kur også.

Diet Away Spider årer

Spise mat rik på bioflavonoider, som blåbær, bringebær, grapefrukt og appelsiner, er kjent for å styrke blodårene og å hjelpe til med edderkopp årer.

En måte å unngå hevelse i bena og kontrahering edderkopp årer er å unngå matvarer rike på salt, siden salt fører til hevelse.

Det finnes en rekke måter å bli kvitt edderkopp årer, og et enda bredere utvalg av alternativer. Selv om kirurgi kan være den mest populære måten å eliminere dem, alternativene og forebyggende tiltak er billigere og enklere i det lange løp.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com