Skadevirkninger av Xenadrine

April 17

Skadevirkninger av Xenadrine


Xenadrine er et kosttilskudd som brukes til å kaste pounds og forbedre din duger til. Siden det ble lansert, men Xenadrine har vært involvert i kontroverser. Forbruker talsmann grupper, den amerikanske Federal Trade Commission (FTC) og allmennheten har uttrykt bekymring over sine potensielt skadelige effekter.

Historie

I 2003 og 2005 ble det søksmål rettet mot skaperne av Xenadrine for fordreier sine fordeler, effektivitet og sikkerhet. Domstoler i begge tilfeller styrte mot Xenadrine stakere, innkreving bøter på $ 12.8 millioner og $ 8 millioner kroner.

typer

Siden det ble lansert, har markedsførere solgt Xenadrine under tre hovedmåter: Xenadrine RFA-1, Xenadrine 40 og Xenadrine RFX. Alle har kommet i søkelyset.

Advarsel

Xenadrine opprinnelig inneholdt et stoff som heter efedrin, som forskerne har knyttet til hjerteinfarkt, koronar trombose og andre alvorlige kardiovaskulære problemer. Nyere versjoner av Xenadrine inneholder Garcinia cambogia, en utestet stoff som kan forårsake leversvikt og død.

Forebygging / løsning

Helse skribenter DietResearch.com konkluderte enstemmig at for å unngå de skadelige effektene av Xenadrine, er det best å permittere supplement helt.

Faktum

Ephedra, en gang en ingrediens i Xenadrine produkter, var det første urte supplement forbudt av FTC.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com