Føderal eller statlig støtte for Hjelpemiddelsentralen

August 25

Føderal eller statlig støtte for Hjelpemiddelsentralen


Tekniske hjelpemidler gjør at folk med funksjonshemninger å fungere mer selvstendig. Hjelpemidler tillate dem å utføre oppgaver i hverdagen, slik at de kan leve et mer normalt liv.

finansieringskilder

En rekke føderale og statlige finansierte programmer betale for hjelpemidler, i hvert fall i noen tilfeller. Noen programmer som betaler for hjelpemidler inkluderer Medicare, Medicaid, arbeidstakerne kompensasjon og lokale attføringstjenester.

Hva er dekket

Dekket enheter varierer fra program til program. Medicare og Medicaid vanligvis bare dekker enheter som de anser medisinsk nødvendig. Arbeidstakerne kompensasjon dekker enheter som vil tillate folk å vende tilbake til full funksjon. Yrkesrehabiliteringstjenester omfatter enheter som lar folk med nedsatt funksjonsevne å komme inn i arbeidsstokken og opprettholde sysselsettingen.

eksempler

Noen hjelpemidler mennesker finne nyttig omfatte TTY telefoner for døve, spesielle dataprogrammer og periferiutstyr som gjør at blinde å bruke datamaskiner, skrivere som skriver ut dokumenter i punktskrift og biler med håndkontroller som gjør at rullestolbrukere å kjøre.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com