Fordeler med Vitamin C for ansikts porene

August 26
Fordeler med Vitamin C for ansikts porene

Vitamin C, som er en av de bedre kjente antioksidanter, hjelper behandle og forebygge kviser ved å pleie og beskytte huden din, ifølge Acne-Resource.org. Vitamin C fungerer som en hud barriere å kjempe mot frie radikaler forårsaket av slike giftstoffer som bakterier og forurensing. Dra nytte av fordelene med vitamin C i ditt ansikts porene - det kan redusere urenheter og holde porene klar.

Elastin og kollagen

Fordeler med Vitamin C for ansikts porene

Vitamin C bekjemper frie radikaler som skader huden din. Det hjelper også forynge huden din ved å fremme elastin og kollagen utvikling. Enten du får i deg vitamin C gjennom mat eller som et supplement, eller du bruker en aktuell vitamin C formel, det bidrar til å produsere elastin og kollagen mens det frigjør olje og smuss i huden porene, ifølge DocShop.com. Kollagen og elastin er essensielle proteiner som trengs for å lage ny hud, ifølge University of Maryland Medical Center.

sår Recovery

Fordeler med Vitamin C for ansikts porene

En annen fordel med vitamin C for ansikts porene er dens evne til å helbrede hud. Aktuelt vitamin C virker direkte på huden til å helbrede porene som det stabiliserer kollagen, ifølge DermNetNZ.org. Vitamin C i noen form raskere såret utvinning. Det gror direkte "akne utsatt hud" og tofter utviklingen av kviser, ifølge Acne-Skin-Care.ca.

Betennelse

Skjemmende flekker kan være en av de verste sidene ved akne. I tillegg til å hindre nye kviser, vitamin C hjelper også med eksisterende plugget og irritert porene. Som vitamin C hjelper regenerere huden, det reduserer også betennelse av kviser, ifølge Acne-Skin-Care.ca. Påfør vitamin C som en aktuell løsning eller ta det som et supplement for å hjelpe med betennelse av akne.

Urter og vitamin C

Fordeler med Vitamin C for ansikts porene

Urter anbefalt for akne på grunn av deres hud helbredende egenskaper også ofte inneholder vitamin C, i henhold til boken "urte-løsninger" av Andrew Chevallier. Slike urter omfatter burdock, gul dock og rødkløver. Selv om disse urtene i hovedsak er tatt muntlig å avgifte eller rense kroppen, kan de brukes i en aktuell løsning også, i henhold til "naturmidler." Rådfør deg med helsepersonell før du bruker urter med vitamin C for å forbedre ditt ansikts porene.

Rosewater, som er destillert fra roseblader, ofte brukes som en snerpende og anti-inflammatorisk for å berolige og tone huden porene, i henhold til "naturmidler." Nyper inneholder en stor mengde av vitamin C, og ofte er blandet inn i en sirup for å bekjempe infeksjonen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com