Slik Lavere urinsyre i kroppen din

April 19

Slik Lavere urinsyre i kroppen din


Du våknet opp midt på natten fordi kneet verket. Du følte kneet, og det var varmt å ta på. Du visste ikke hva som var galt med deg, men du trodde kneet til slutt ville stoppe vondt. Mye til din overraskelse, i løpet av den neste dagen, smertene kommet så mye at du ikke kunne stå på benet. Til slutt, din kone overbevist deg å gå til legevakten. Legen fortalte deg at gikt var årsaken til kneet smerte, og at du trengte å senke urinsyre i kroppen din. Nedenfor er fremgangsmåten for å hjelpe deg lavere urinsyre i kroppen din.

Bruksanvisning

1 Limit spise mat med høyt puriner og proteiner. Disse typer matvarer må begrenses fordi kroppen produserer puriner, og for mye er årsaken til høy urinsyre. Choi, Atkinson, Karlson, Willet, Curhan (2004) påpekte i sin 12-års studie at høye nivåer av kjøtt og sjømat øker urinsyre i kroppen din, derfor bør begrenses. Men meieriprodukter, spesielt lettmelk ble vist seg å senke urinsyre i kroppen din.

2 Gå ned i vekt hvis du er overvektig. Choi, Atkinson, Karlson, og Curhan (2005) i sin studie antydet at vektøkning øker urinsyre, mens vekttap hvis overvektig kan redusere urinsyre i kroppen din. Så - hvis du er overvektig, begynner å miste vekt i dag. Husk - hvert pund hjelper.

3 Slutte å drikke alkohol. Alkohol øker urinsyre i kroppen din, så det er best å slutte helt. Avstå fra alkohol vil bidra til å senke urinsyre i kroppen din.

4 Minimer inntak av sukkerholdig drikke og fruktose, som for eksempel maissirup. De forskningsresultater av Hyon og Curhan (2008) minnet oss om at sukkerholdige drikker og fruktose kan øke urinsyre i kroppen; Derfor, for å senke urinsyre i kroppen, er moderasjon nødvendig.

5 Drikk mye vann. I motsetning til alkohol som øker urinsyre i kroppen din, kan vann senke urinsyre i kroppen din. Så - gjerne drikke mye vann.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com