Liste over Høye Pheloic Foods

April 26

Liste over Høye Pheloic Foods


Hvis du opplever en tilsynelatende allergisk reaksjon på visse matvarer, men er ikke sikker på hvilke ingredienser som gjør deg syk, kan du være intolerant til matens fenoliske innhold. Fenoler er grupper av syntetiske og naturlige forbindelser som finnes i matvarer og noen kosmetikk som danner en benzenring med en eller flere hydroksylgrupper som er tilknyttet. Fenol intoleranse er også knyttet til forhold som salicylate intoleranse og fenylketonuri (PKU), som krever livslang kosttilskudd restriksjoner. Her er en liste over høyt fenoliske matvarer som du bør styre klar av.

fargede Frukt

Epler, spesielt Fuji epler og Granny Smith epler er svært høy i fenoler, og så er røde druer og andre røde eller rosa frukter som plommer og fersken. Disse fruktene har også en høy salicylate innhold, og kjemikaliene finnes rett under huden av frukt, slik at du kan finne at symptomene reduseres betraktelig hvis du skrelle disse matvarene før du spiser dem.

Melk

Selv om melk ikke er mørkt farget, inneholder den et antall hydroksylgrupper som er knyttet til benzenringen. Flere hydroksylgrupper betyr vanligvis at en matvare har en rekke næringsstoffer i det, men for folk som er følsomme for fenoler, symptomer på laktoseintoleranse er ikke uvanlig. Hvis du opplever tretthet, små ansikts utslett, eller humørsvingninger etter å ha melkeprodukter, tar en laktose enzym supplement kan hjelpe kroppen å fordøye melke litt enklere. Redusere mengden av meieri i kosten ved å erstatte melken med mandelmelk, rismelk eller soyamelk kan lindre ubehag og gi deg mer energi.

Peanøtter

Mens andre nøtter har en minimal eller uaktsom mengden av fenoliske forbindelser (de fleste som er allergiske mot nøtter er intolerante overfor proteininnholdet) peanøtter er svært fenoliske, noe som er grunnen til at mange mennesker som kan spise andre typer nøtter har ekstreme bivirkninger av peanøtter . Barn er spesielt følsomme for peanøtter, og kan fortsatt ha symptomer som tungpustethet og hevelse i ansiktet, selv om en allergi test avslører at de ikke er "allergisk" mot peanøtter. Husk å sjekke ingrediensene i pakket og bearbeidet mat for å sikre at maten ikke inneholder peanøtter, og bruke mandel eller cashew smør for å gjøre narr av PB & J smørbrød.

Salicylate intoleranse og PKU

Mennesker som er følsomme overfor salisylater eller hvordan nødt til å følge en lav-protein diett på grunn av PKU vil også være å eliminere en rekke fenoliske matvarer fra kostholdet. Spise naturlig mat som er fri for skadelige mat fargestoffer vil lindre fordøyelsesproblemer i tillegg, siden de fleste fargestoffer er høy i fenol. Visse kosmetikk, parfyme, sjampo og balsam bør også unngås for å kunne opprettholde en lav fenol kosthold, og for å redusere risikoen for kronisk utmattelsessyndrom og skjoldbrusk problemer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com