Hvordan Curb fedme hos barn

December 2

Hvordan Curb fedme hos barn


Barndommen fedme er blitt en epidemi i Amerika, med raten har mer enn tredoblet de siste 30 årene. Barn i dag er å spise mer junk food, trene mindre og utvikle farlige medisinske tilstander, som for eksempel type 2-diabetes og høyt blodtrykk, i ung alder.

Fedme hos barn kan bidra til flere fysiske og psykiske forhold, blant annet astma, bein og felles problemer, søvnapné, lav selvfølelse og en økt risiko for å bli en overvektig voksen. Du kan redusere denne risikoen ved å innlemme en sunnere livsstil for barna.

Bruksanvisning

Spise sunt

1 Kjøp matvarer fra omkretsen av dagligvarebutikk. Dette betyr å handle de produserer, kjøtt, meieriprodukter og brød seksjoner, og samtidig unngå midten aisles som er fylt med brus, snacks og ferdigmat. Enda sørge for at valgene er gode: Pick hel-korn brød, lettmelk eller skummet melkeprodukter og fisk eller magert kjøtt.

2 Cook måltider hjemme. Gjør de fleste av dine måltider hjemme, og få barna involvert med planlegging og forberedelser. Bestem hva sunn mat de liker og innlemme dem i sine måltider. Unngå å spise ute på en jevnlig basis for å unngå større porsjoner enn nødvendig, og flere kalorier, også.

3 Spis måltider sammen som en familie. Unngå å spise foran TV-apparatet eller datamaskinen. Sett deg ned sammen ved middagsbordet og spiser måltider som en familie. Ubevisst snacking foran en TV eller datamaskin har en tendens til å øke mengden av mat som forbrukes, sammenlignet med å sitte ned for et måltid.

Fysisk aktivitet

4 Begrens ditt barns fritidsaktiviteter som involverer sitter, for eksempel se på TV, bruke en datamaskin eller spiller videospill. Hvis du kjøper en spillkonsoll, velge en som krever fysisk bevegelse som brenner kalorier, for eksempel, Nintendo Wii,

5 Gjør aktiviteter moro. Trening trenger ikke å være kjedelig eller repeterende. Få barna involvert i fysiske aktiviteter, for eksempel rulleskøyter, hoppe tau eller skjule-og-søker.

6 Gjør fysiske aktiviteter som en familie. Hvis du blir med på moroa, barna er mer villige til å delta. Gå på en familie sykkeltur, ta en tur på en camping tur eller gå langs stranden.

Hint

  • Erstatt pakket snacks med frukt, grønnsaker og nøtter.
  • Pakk ditt barns skolelunsjer og unngå usunn eller høy-kalori kafeteria mat.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com