Diet for større bryster

December 6

Diet for større bryster


Kostnaden for brystforstørrelse varierer avhengig av legen, plasseringen, bedøvelsesmidler anvendes, og en rekke andre faktorer. I gjennomsnitt de totale varierer fra $ 4000 til 10.000. Som med alle invasiv kirurgisk prosedyre, er det risiko, inkludert komplikasjoner som kan føre til smerter, misdannelse av bryst, tap av følelse, infeksjon, og blødning og hematomer. For å unngå disse finansielle og helsekostnader, noen kvinner slår til kosthold for å øke bryststørrelse.

Bryst Forsterke Foods

Produkter som inneholder planteøstrogen, som fytoøstrogener, er kjent for å stimulere veksten av kroppens vev og naturligvis øke bryst ved å forårsake en kvinnes kropp til å produsere prostaglandin. Saw Palmetto, bukkehornkløver, og meksikansk wild yam inneholder de høyeste nivåene av disse naturlige østrogener.

Så palmetto

Saw Palmetto er et bær som kan finnes i flere former: bakken, tørket, og moden. Det er også tilgjengelig som en flytende ekstrakt, tabletter, kapsler, og som en infusjon eller te. Milde bivirkninger som magesyke og ømme bryster, har blitt rapportert.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er regnet som verdens eldste medisinsk urt. Bukkehornkløver frø er bakken og stekt og brukes til å smaken karri. Bakken frø brukes ofte for å gi en lønn smak til søtsaker og godteri. Frøene kan også brukes til å lage te, selv om te antas mindre potent enn pillene, og te har en bitter smak som kan være vanskelig å mage. Bukkehornkløver blader, som er høy i jern, brukes i salater. Tatt internt, er Bukkehornkløver brukes til å behandle bronkitt, hoste, pusteproblemer, og sinus forhold, og for å øke melketilførselen. Imidlertid har urten forverret astma symptomer hos noen kvinner, og har senket blodsukkeret hos noen kvinner med diabetes.

Meksikanske wild yam

Wild yam kan tilby noen fordeler. Det antas at wild yam kan stimulere eggstokkene til å produsere en balanse av progesteron og østrogen, noe som gjør det til et populært alternativ til syntetiske hormoner for kvinner. Selv om vill yams ikke inneholder diosgenin, en forløper til progesteron som kan brukes for å syntetisere hormonet i et laboratorium, er det noen tvil om kroppens evne til å gjøre omdannelsen til progesteron naturlig. Wild yam er tilgjengelig i tabletter, kapsler, tinkturer, og te. Piller og tinkturer bør tas med mat for å redusere risikoen for mage irritasjon og kvalme. Siden wild yam inneholder en potensielt giftig stoff som kalles dioscorin og kan samhandle med reseptbelagte hormoner som estrodiol, ta kontakt med en kunnskapsrik helsepersonell før du bruker produkter som inneholder wild yam.

animal hormoner

Unngå bryst forsterke produkter som inneholder animalske hormoner, slik som østrogen, progesteron, og prolaktin. Mens de stimulere cellevekst, kan de også forårsake unormal cellevekst i brystet. Som kan føre til brystkreft.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com