Hvordan få et positivt perspektiv

December 21

Hvordan få et positivt perspektiv


Optimister tendens til å bli lykkeligere og sunnere enn de som ser på seg selv, andre og verden rundt dem med en negativ holdning. De som viser livet fra et positivt perspektiv er i stand til å håndtere stress mer effektivt, er mindre utsatt for depresjon, og er med redusert risiko for å dø av hjerte- og karsykdommer, ifølge Mayo Clinic. Nøkkelen til å utvikle en positiv mental holdning er å bryte negative tankevaner ved regelmessig praktisere positive selvfølelsen til det blir din naturlige måte å se verden på.

Bruksanvisning

1 Overvåk negativt selvbilde snakke og tenke på alternativer. Spør deg selv om du er forstørrelses de negative sidene ved en situasjon og filtrere ut de positive, i påvente av det verste som kan skje, eller ser situasjoner som enten helt bra eller dårlig med ingen mellomting. Hvis du legger merke til deg selv å gjøre noen av disse tingene, kan du prøve å sette en positiv spinn på dine negative tanker og å se situasjonen mer realistisk. For eksempel erstatte "Jeg kan ikke gjøre dette" med "jeg kan gjøre mitt beste."

2 Identifisere aspekter av livet ditt du ønsker å endre. Hvis det er noe du har makt til å endre - for eksempel jobben din - sette deg et realistisk mål og ta små, håndterbare skritt mot dette målet. Ikke prøv å endre alt på en gang, da dette kan være overveldende. Hvis problemet er noe du ikke kan endre, kan du prøve å endre din holdning til situasjonen og se mer positivt.

3 Skriv en liste hver dag over alt du er takknemlig for. I stedet for å streve for perfeksjon eller sammenligne deg selv ufordelaktig andre du mener er mer heldig, fokusere på hva du har, i stedet for hva du ikke har. Å være anerkjennende, selv på de små tingene i livet som du vanligvis tar for gitt, vil hjelpe deg til å føle mindre misfornøyd og utvikle en mer positiv holdning.

4 Omgi deg med positive mennesker. Negative mennesker kan være følelsesmessig drenering, mens folk som er positive og støttende vil ha en positiv innvirkning på humøret og stress. Velg en venn eller bekjent som en positiv rollemodell og praksis å reagere på hendelser og se verden som den personen ville.

5 Hold en sans for humor. Lære å le av deg selv og å ikke ta livets mer vanskelige stunder alvor kan diffundere stressende situasjoner og hjelpe deg med å utvikle en mer positiv mental innstilling.

6 Se etter din fysiske helse. Når du føler deg i god form fysisk, føler deg mer positivt om deg selv og om livet generelt. Spis en næringsrik diett og regelmessige, balanserte måltider; ta deg tid til å slappe av og gjøre at du får nok søvn. Innlemme noen form for moderat trening i din daglige rutine, og gjøre minst 20 minutter fra flere av kraftig mosjon tre ganger i uken.

Hint

  • Ikke forvente at negative selvfølelsen å forsvinne over natten. Men med tålmodighet og praksis, vil du begynne å utvikle en mer positiv holdning.
  • Hvis negativ tenkning fortsetter å påvirke ditt liv og dine relasjoner, snakke med legen din om hvordan du føler. Legen kan anbefale et kurs av terapi eller rådgivning.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com