Supplement rette for aktiv skjoldbruskkjertel

October 31

Den skjoldbrusk er en kjertel i halsen som regulerer hormoner som kontrollerer vekt, kroppstemperatur, humør og mer. Når skjoldbruskkjertelen er treg eller underactive, kalles det hypothyroid. Etter en pasient er diagnostisert med hypotyreose, thyroid replacement therapy, et daglig tilskudd som etterligner skjoldbruskkjertelen fungerer, anbefales.

syntetiske Supplements

Standarden supplerende middel for en lite aktiv skjoldbrusk er en syntetisk, menneskeskapte kopi av T4 horomone (hormonet som skjoldbrusk har stanset eller redusert produksjon). Tillegget heter levotyroksin og går noen merkenavn (Synthroid, Levoxyl og Unithroid). Pasienter begynne med en lav dose av stoffet, og som kroppen går tilbake til normal funksjon, kan ha sine doser økes eller reduseres. En reduksjon i hypothyroid symptomer (vektøkning, håravfall, ekstrem tretthet) er vanligvis sett på rundt fire uker. Det er ingen bivirkninger forbundet med medisiner, men de må tas som foreskrevet (vanligvis på tom mage).

Naturlig / Animal Supplements

Pasientene har muligheten til å velge en "naturlig" supplement, som er en pille laget av manipulerte dyr thyreoideahormoner (det mest populære merket er Armour Thyroid). Som med sine syntetiske motstykker, pasienter begynner naturlig kosttilskudd med en lav dose og kan se deres resept økt over tid. Det er ingen bivirkninger forbundet med naturlige kosttilskudd, men det kan være kontraindikasjoner med pasienter forbruker p-piller eller under insulinbehandling.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com