Tidlige tegn på bulimi

August 23

Tidlige tegn på bulimi


Bulimi er en spiseforstyrrelse som innebærer overspising og purging kalorier ved oppkast, tar piller eller delta i store mengder trening. The Mayo Clinic advarer: "Bulimi er en alvorlig, potensielt livstruende spiseforstyrrelse fordi det er så nært knyttet til selvbildet - og ikke bare om mat - bulimi kan være vanskelig å overvinne.". Erkjenner de tidlige tegnene på sykdommen krever tett oppmerksomhet på detaljer.

Body Utseende

US Department of Health and Human Services 'kontor for kvinners helse sier at folk med bulimi kan være en kroppsvekt, men tidlige fysiske tegn kan inkludere hurtig vekttap uten en åpenbar årsak som en fersk eller langvarig sykdom.

Ansiktstrekk

Tidlige tegn, i henhold til HHS, inneholder endringer i ansiktstrekk fra sletting. Disse inkluderer en hoven kjeve eller kinn og blodskutte øyne.

mosjonsvaner

Folk diagnostisert med nonpurging bulimi, også kalt mosjon bulimi, brenne kalorier for å hindre vektøkning av store mengder trening, ifølge Mayo Clinic. Tidlige tegn på sykdommen kan inkludere en ny og fokusert interesse for trening, spesielt etter å ha spist.

Spisevaner

The Mayo Clinic rapporterer at vekslende store måltider eller tvangsmessig spising av store mengder mat (en hel kake) med faste er et tidlig tegn på en spiseforstyrrelse som kan inkludere bulimi.

Relaterte betingelser

Den HHS advarer om at personer diagnostisert med depresjon og angst problemer ofte utvikle bulimi. Oppmerksomhet til faresignalene er et viktig skritt i å gjenkjenne sykdommen på et tidlig stadium.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com