Hvordan bruker jeg Slim gjør i 6?

March 2

Hvordan bruker jeg Slim gjør i 6?


Bruk Slim i seks program for å hjelpe bli kvitt uønsket vekt og få magre, sterke muskler. Slim i 6 er et vekttap program som hevder du kan miste vekt og inches i seks uker hvis du følger programmet. Slim i seks ble utviklet av Beach Body for å gi en trening for hele kroppen med en rekke videoer, og det gir et vekttap diett plan for å gå sammen med trening. The Beach Body nettstedet inkluderer støtte fora for folk som er interessert i å følge Slim i seks plan.

Bruksanvisning

1 Kjøp DVDer og Slim i seks pakke fra Beach Body nettstedet. Pakken vil inneholde DVDer, en diett retningslinje og motstand band. Meld deg på Beach Body fora, slik at du kan stille spørsmål og kommunisere med andre om Slim i seks system.

2 Mål midjen, hofter, lår og armer med målebåndet som følger med Slim i seks program. Skriv ned dine mål før du begynner å arbeide ute. Dette vil tillate deg å se kroppen din endring som du deltar i programmet.

3 Les instruksjonene som kommer i "Enkle steg til suksess" guide og følge med instruksjonene mens du endre din livsstil med Slim i seks program.

4 Arbeid ut til videoen som er laget for å starte kroppen skiftende din erfaring, "Start It Up" treningsprogram. Dette programmet er utgangspunktet for din Slim i seks opplevelse. Utøve så mange ganger som er anbefalt av de "enkle trinn til suksess" guide. Når du har mestret starte den opp treningen, kan du prøve den neste treningsøkt.

5 Øvelse hardere ved å bruke "Ramp It Up" treningsprogram. Denne treningen programmet tar det du har lært fra "Start It Up" program og bringer treningen til neste nivå. Den treningen er designet for å "blast" kalorier bort og hjelpe deg å få mager muskel.

6 Bruk "Burn It Up" video for å fullføre treningen regiment og fortsette å bygge muskelmasse samtidig bli kvitt fett. Tren med videoen og følg trenerens instruksjoner for å få de beste resultatene.

7 Les diett retningslinjene i "Six Day Express" diett plan og følge dietten plan for de første seks dagene på programmet. Deretter fortsetter å jobbe med å endre kostholdet vaner ved å spise sunt og følge Slim i 6 retningslinjer.

8 Figur din fremgang på "Motivasjon Calendar" og se når kroppen endres. Dette bør få gjort en gang i uken slik at du kan se hvordan dine målinger på ulike områder av kroppen din går ned.

Hint

  • Snakk med legen din før du starter et vekttap programmet.
  • Få motiverende støtte i Slim i 6 forum når du er motløs.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com