Hvordan skape et positivt læringsmiljø for barn

April 1
Hvordan skape et positivt læringsmiljø for barn

I en skole eller hjem innstilling, er et positivt læringsmiljø avgjørende for et barn. Et positivt læringsmiljø består ikke bare av fysiske omgivelser, men det omfatter også hvordan barnet føler eller reagerer på innstillingen. Det finnes en rekke måter familier og lærere kan skape et miljø for barn som bidrar til læring.

Trinn 1

Skape orden og fjerne rot. Barn trenger å føle at det er orden i deres miljø, slik at de kan lære. Et rom som er fri for rot vil hjelpe dem å åpne sitt sinn for nye ting. En rotete eller uorganiserte rom kan være distraherende og hindrer læring. Møbler bør være anordnet på en slik måte at det er liten trafikk i løpet av dagen, og slik at det vises organisert.

trinn 2

Sikre komfort. Dette inkluderer temperaturen i rommet, komfortable møbler og estetisk appell. Å sørge for at rommene ikke er for varmt eller kaldt, tent på riktig måte og dekorert med elementer som kan appellere til barn kan bidra til å fremme en positiv erfaring.

trinn 3

Sørg for helse og sikkerhet. Helse og sikkerhet skal være grunnleggende bekymringer for de å skape et læringsmiljø for barn. Dette betyr childproofing rom, fjerne helsefarer og miljømessige allergener så mye som mulig. Barn som ikke føler seg trygge ha mer problemer med å lære. Mobbing bør ikke bli tolerert; barn skal føle seg trygge og verdsatt til alle tider.

Trinn 4

Inkluder barna i etableringen av sine omgivelser. Dette inkluderer å ha sine kunstverk eller prestasjoner postet på vegger. Dette vil bidra til å gjøre deres miljø innbydende og komfortable.

Trinn 5

Gi støtte, ros og tilbakemelding. Det er viktig for foreldre og lærere til å gi positiv forsterkning og tilbakemelding til sine unge elever. Dette gir barn motivasjon for å lære, gjøre feil og gjøre nye ting.

Trinn 6

Gi disiplin når det er nødvendig. Etablering regler for oppførsel under læring og spilletid aktiviteter er viktig. Disse reglene bør også skissere konsekvenser. Atferd som forstyrrer læring kan forstyrre hele klasserommet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com