Ernæringsmessige verdier av Red Wine Sangria

February 7
Ernæringsmessige verdier av Red Wine Sangria

Rødvin sangria opprinnelse i Spania, og ble introdusert til amerikanerne på 1964 Verdens Fair. Sangria er en forfriskende cocktail som kan kjøpes eller lages hjemme. Den søte vin concoction er laget med ulike ingredienser, inkludert tørr rødvin, sitron, appelsin, sukker, brennevin og club soda. Eksotiske versjoner av sangria kan gjøres ved hjelp av epler, blåbær, bjørnebær, lime, ingefærøl og Sprite.

sangria motstandere

Rødvin sangria er en allsidig vin; en av fordelene med servering sangria er vin oppskriften kan justeres for måltidet. Rødvin sangria utfyller ost som pepper, Manchego og Roncal. I tillegg fremhever denne vinen smaker av stekte reker, kjøttboller og blekksprut. I Spania er rød sangria servert med paella, en sjømat, aromatisk ris og vegetabilske tallerken.

kalorier

Det brede utvalget av råvarer direkte påvirker næringsinnholdet i rødvin sangria.
Forbereder tradisjonelle sangria med rødvin, appelsiner, sitroner og brandy eller kjøpe flaske sangria støtte ved beregning av ernæringsmessige verdier. Servering størrelse for rødvin sangria er 8 dl. Et glass bær sangria på Olive Garden inneholder 230 kalorier, Dette utgjør om lag 11 prosent av USDA anbefalte daglige kaloriinntak på 2000 kalorier per dag.

Karbohydrater, proteiner og fett

En 8-unse glass bær sangria inneholder 35 gram karbohydrater. Det er 4 kalorier per gram karbohydrat; derfor 140 av de totale 230 kalorier er utledet fra karbohydrater i form av sukker. Seksti-én prosent av kaloriene i ett glass rødvin sangria kommer fra enkle karbohydrater. Rødvin sangria inneholder ikke fett eller protein. Vanligvis vin, øl og brennevin basert cocktailer er fettfritt, og er ikke en kilde til protein.

Alcohol Content

Det er 13 gram alkohol i en 8-unse glass sangria. Alkohol gir 7 kalorier per gram; 91 kalorier - omtrent 40 prosent av kaloriene - er utledet fra alkohol i sangria. Det er viktig å merke seg, kan alkoholinnholdet øke eller redusere avhengig av hvor mye rødvin og type sprit som brukes i oppskriften.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com