Fall Line Gravity & amp; ski Safety

September 26
Fall Line Gravity & amp; ski Safety

Humorist Dave Barry sa en gang at ski ville være en "bekymringsløse aktivitet" hvis det ikke var for tyngdekraften. Selv fleiper, har humor et element av sannhet. De som ser alvoret som en motstander sjelden gjøre det ned fjellet i ett stykke. Andre ser alvoret som sin dansepartner, og tillater seg å overgi seg til en kontrollert fall ned skråningen. De ikke bare leve for å fortelle historien, de gjør det med glans.

The Fall linje

Terroriserer selv dyktige skiløpere, tar fallinjen den raskeste og mest direkte rute ned fra fjellet. Fall linje ski alltid innebærer et punkt hvor skiene peker direkte utfor, fortalte amerikanske OL Ski Team coach Friedl Pfeifer "Sports Illustrated". Panikk oppstår, og i stedet for å fullføre svingen ved å svinge skiene oppover - og dermed brenner av hastighet - skiløper kan rykke seg skiene på tvers av skråningen. Dette øvelse i nytteløse virker ikke. Da hun går gjennom til slutten av stien, må hun nok en gang slå henne ski ned fallinjen, så hun faller av stien kanten.

Fall Line relasjoner

En skiløper forhold til tyngdekraften former sin tilnærming til fallet linje. Selv om Skier plikter koden sier at du må unngå å treffe den personen nedoverbakke fra deg, det er ofte lettere sagt enn gjort. En middels skiløper spor mellomstore slår ned et fjell, mens en ski racer gjør stramt, kort radius snur rett ned høsten linje. En snowboarder tar en bredere linje, som går fra stien kant til trail kant. Deretter er det de lettskremte skiløper, som går gjennom skråningen som en and i en skytebane.

unngå kollisjoner

Disse ulike tilnærminger til høsten linjen ofte hindre sikkerhets- og forårsake kollisjoner, fordi på et tidspunkt en av disse skiløpere eller snowboardere vil være i den andres blinde flekk. Hvis du ikke kan se hvem som er under deg, kan du ikke unngå dem. Før du drar nedover, vurdere skiløpere og ryttere i nedoverbakke fra deg, og unngå en linje som kan sette deg i samme bane som noen som har sammenheng med tyngdekraften er forskjellig fra din. Hvis du fortsatt er i den lettskremte nybegynner stadiet, lage forutsigbare turn figurer slik at folk oppoverbakke fra du kan forutse dine bevegelser.

The Side Slip

Når du ender opp i en skråning for bratt for dine evner, kommer siden slip til unnsetning. Side sklir forhandler med tyngdekraften ved å ta deg ned høsten linje på en langsommere og tryggere tempo. Stå på stien kanten med skiene vinkelrett på høsten linje. Snu overkroppen slik at den vender nedover, flate skiene og la dem gli nedover skråningen. Lito Tejada-Flores, forfatter av "Gjennombrudd på ski," råder skiløpere å holde en rikelig mengde vekt på hælene. Hvis for mye vekt skal være på tærne, kan skiene glir frem på kanten av stien. Du kan finne deg selv på et brattere fall linje enn den du nettopp forlatt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com