Stell av Hickman Lines

December 17

A Hickman linje er en type senterlinje, som er satt inn gjennom huden og inn i en av blodårene som fører til toppen av hjertet. Ifølge CancerBackup.org.uk, blir Hickman ledninger brukes til å levere medisin, for eksempel antibiotika, direkte inn i kroppen eller for å ta blodprøver. Hickman linjer er tatt vare på av kliniske personalet, for eksempel sykepleiere, og pasienten som har Hickman linjen. Pasientens evne til å ta vare på linjen og dets tilbehør er nøkkelen for å forebygge infeksjon og blokkering i Hickman linjen røret.

Forebygging av infeksjoner

Hindre smitte rundt Hickman linjen ved å holde den fri for bakterier. The Capital Health av Nova Scotia anbefaler å vaske hendene med såpe og vann før du tar på Hickman linje eller huden rundt det. Andre anbefalinger omfatter iført en maske ved berøring av Hickman linje hvis den personen eller noen nærliggende mennesker har en kald. Dette hindrer spredning av bakterier. Skift bandasje rundt Hickman linje hvis den blir våt eller blir skitten.

Hvis rødhet, smerte eller betennelse utvikler rundt Hickman linjen, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Også søke hjelp dersom misfarget væske renner fra området der linjen er plassert. Dette kan tyde på en infeksjon.

riktig Storage

Lagre alle Hickman linjen leverer på et rent og tørt sted hvor varene er trygge mot skader. Oppbevar den i et skap eller skapet ikke er tilgjengelig med barn eller kjæledyr, som kan berøre eller leke med forsyninger.

Før du bruker noen Hickman linje rekvisita, for eksempel sprøyter eller klut dressinger, sjekk nøye papir- og plastdeksler som beskytter hvert element. Pass på at de ikke er våt, ikke har noen flekker eller ser ikke dratt. Hvis de ser kompromittert på noen måte, kaste dem ut.

Også se på utløpsdatoen på alle forsyninger før bruk. Hvis utløpsdatoen er passert, må du ikke bruke disse forsyninger.

Berøring Line

The Sheffield Thoracic Institute råder sterkt pasientene å unngå slite på linjen i løpet av de første to til tre uker for å bruke et Hickman linje. Dette kan endre plasseringen av den Hickman linje eller maskene holder linje på plass.

Endre Dressing

Endre duken dressing rundt Hickman linjen annenhver dag. Ifølge leukemi / Bone Marrow Transplant Program, bør bandasjen skiftes umiddelbart etter at den blir fuktig eller vått. Vask alltid hendene og sørge for at huden rundt linjen er tørr før reapplying en ny klut dressing.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com