Høring Forbedrings Devices

September 11

Høring Forbedrings Devices


Å være hørselshemmet kan være en sann plage og forårsake alvorlig forlegenhet i sosiale situasjoner. Dårlig hørsel kan også resultere i fare mens krysset veien i tillegg til redusert nytelse av musikk og TV-programmer. Heldigvis finnes det en rekke hørselsforbedrings enheter tilgjengelig, som kan utrydde disse problemene.

typer

Analog høreapparater arbeid ved å omforme lydbølger til elektrisk strøm. Disse blir så forsterket og rutes til øregangen. Digitale hjelpemidler, i kontrast, konvertere lyd til dataspråket gjennom bruk av en liten brikke. Disse lydene blir deretter oversatt og endret til lyd mønstre som kan tilpasses etter individuelle behov.

Bak-øret høre forbedring Devices

Disse enhetene er tilgjengelig som adskilte enheter som klippet bak øret, med et rør som går direkte inn i øret for å få kontakt med en mold øreplugg. Bak-øret enheter som brukes til å være tykk og veldig synlig, men i 2011 er tilgjengelig i tynnere, gjennomsiktige design som er mye mer subtil. Bak-øret apparater vanligvis bruker digital teknologi og de med bare moderat svak hørsel kan bruke enheter uten det indre øret mold.

I-øret høre forbedring Devices

In-ear-enheter har ingen beslag på utsiden av øret. Ifølge Ear Hjelp nettstedet, in-ear-enheter er mindre pålitelige enn de som passer bak øret. Men de er mindre og mer diskret, som betyr at de er mindre sannsynlig å bli lagt merke til av andre mennesker. Disse enhetene kan ikke være egnet for personer som er født med nedsatt mangler ved fødselen på grunn av problemer med bein utvikling. Dette er fordi enhetene er designet for å passe en typisk strukturell bein mønster, så de er neppe til å holde på plass.

Bone konduktiv hørsels forbedring Devices

Mekanisk hørselstap oppstår når lydbølgene ikke kan reise gjennom de indre kamrene i øret. Bone ledende enheter løse dette problemet via et pannebånd montering, noe som gjør at lydbølger til å bli omdirigert fra øregangen inn i skallen. Skallen sender deretter disse lydbølger direkte inn i øret gjennom vibrasjonen. Personer med ledende hørselsproblemer kan også utstyres med implantater inne i skallen seg selv, selv om denne prosedyren er mye mer risikofylt enn iført en ekstern enhet.

Kroppsbårne Hearing forbedring Devices

Kroppsbårne enheter er mye større enn øret stykker og er designet for folk som har problemer med drifts små enheter, som for eksempel høreapparat, på grunn av fysiske svekkelser. Disse er oftest brukt av eldre mennesker, som kan lider av degenerative sykdommer som leddgikt, som påvirker nimbleness av sine sammenføyninger. På grunn av deres størrelse, kroppshøreapparater er mer robuste og mindre utsatt for å bryte. Men de er ikke diskret og kan lide av lyd interferens når mikrofonen gnir mot brukeres klær.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com