10 Regler for å miste Belly Fat

November 19

10 Regler for å miste Belly Fat


For folk flest, er magen området de mest gjenstridige området som motstår vekttap forsøk. Det er gjemmestedet til den upopulære visceralt fett, den typen fett som øker risikoen for både hjerteinfarkt og hjerneslag. Selv om magen er ofte det første stedet hvor fett lagres, det er skritt du kan ta for å miste den en gang for alle. Nøkkelen til å brenne denne sta fett er å skru opp kroppens indre ovn: metabolismen.

Trening

Aerob trening som gåing, sykling og svømming er alle måter å øke stoffskiftet og brenne buk fett. Selv om styrketrening er effektivt for toning magemusklene, øker aerob trening hjertefrekvensen, noe som fører til en økt metabolic rate.
Den beste tiden å trene er første om morgenen før du spiser. Mens du sover, bremser stoffskiftet ned, og i utgangspunktet forbrenner bare overskytende sukker. Derfor, når du våkner opp og trening før du spiser, er du brenner kroppens fettdepoter energi; dette inkluderer fettet lagres i magen.

Spis frokost

Hold din metabolske ovn brenning ved å spise en sunn frokost etter trening. Fast food på vei til jobb vil ikke klippe det, men en sunn bolle med havregryn toppet med litt frukt vilje. Hvis du ikke er en fan av havremel, prøve noen egge eggehviter toppet med salsa, et stykke av hele korn toast og et eple.

Spis ofte

Kroppen er som bilen: uten gass, vil det ikke gå. Dette er hvordan stoffskiftet fungerer. For å holde det å skyte i løpet av dagen, mate den i løpet av dagen. Snarere enn å spise tre måltider per dag, gå for fem eller seks mindre måltider bestående av 200 til 400 kalorier hver, og spise hver to til tre timer. Ikke bare vil dette holde deg fornøyd hele dagen, vil det holde en vanlig strøm av mat som strømmer inn i magen til å bli fordøyd og holde stoffskiftet høyt.

Drikk mer vann

Vann ikke bare bidrar til å holde deg full mellom måltidene, det hjelper også å holde deg hydrert. Når du er skikkelig hydrert, stoffskiftet fungerer på sitt høydepunkt.
Å drikke nok vann hjelper også flush toksiner ut av systemet, slik at kroppen din til å fungere som det skal. Ved å fjerne giftstoffer, er kroppen også i stand til å forbrenne fett mer effektivt.

Redusere kalori

Redusere kalorier betyr ikke at du trenger å kvitte kjøleskap av alle dine favoritt mat. Det betyr ganske enkelt at du må vurdere hva slags mat er emptiest i kalorier og næringsverdi.
Når du spiser høy-kalori mat, noe du ikke brenne gjennom aktivitet eller trening blir lagret som fett i magen. For å hindre at dette skjer, redusere antall kalorier du tillate deg selv å spise på en dag. En enkel måte å bestemme kalori behov er å multiplisere vekten din med 11; nummeret du får er antall kalorier du trenger å spise hver dag.

Slutte å røyke

Giftstoffer i sigarettrøyk er ansvarlig for utgivelsen av stresshormoner i kroppen din. Disse stresshormoner er da ansvarlig for en økning av blodsukkernivået og vektøkning i magen området.

Stopp Snacking at Night

Som natt utvikler seg, begynner stoffskiftet å avta. Derfor er senere på kvelden du velger å snack, jo mer sannsynlig er det å bli lagret som fett i magen.
En god tommelfingerregel er å slutte å spise etter 19:00, selv om meninger variere på denne tidsrammen. Noen vil si en time før, mens andre vil si en time senere. Hvis du holder deg med 19:00, skjønt, bør du og din buk være trygg fra fett venter på å gjøre kroppen din sitt hjem.

Øk din Protein

Protein ikke bare gir deg energi, det kan også bidra til å bygge muskler i kroppen din. Jo flere muskler du har, jo mer fett vil du forbrenne. Husk at for hvert pund av muskel, du brenner ni ganger så mye fett og kalorier.

Moderat alkoholforbruket

Alkohol er full av sukker - det er en av de viktigste ingrediensene. Jo mer alkohol du bruker, jo større magen blir som dette sukkeret lagres som fett. For eksempel, en g alkohol inneholder syv kalorier. Disse er alle tomme kalorier som inneholder ingen næringsstoffer, og bare bidrar til størrelsen på midjen.

Hvile

Du forbrenner minst mulig fett og kalorier under søvn. Men det er også når to store blodproteiner er gitt ut: leptin og grehlin.
Leptin er ansvarlig for å undertrykke appetitten; når du er søvnmangel, kroppen produserer mindre av det. Dette kan resultere i at du overspising og lagre mer kroppsfett enn du forbrenner.
Grehlin er et protein som øker ditt ønske om å spise. Jo mindre søvn du får, jo høyere grehlin nivåer. Dette resulterer i at du overspising og lagre mer fett. Ved å få mellom sju og ni timers søvn hver natt, kan du øke leptin nivåer og redusere nivåene av grehlin.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com