Mage-reduksjon kirurgi

June 24

Magen reduksjon kirurgi er en siste utvei alternativ for de som trenger å miste for mye vekt for en bedre livskvalitet eller helsemessige årsaker. Selv om det har vært kjent for å gi store fordeler, er det mange ting som må være kjent og vurderes før du velger for mage-reduksjon kirurgi.

Identifikasjon

Mage-reduksjon kirurgi eller mage-bypass kirurgi er en stor invasiv kirurgi som involverer stifting eller banding magen, så en mindre poselignende mage former på toppen av magen. En liten del av tynntarmen er kirurgisk sydd inn i posen, utenom større del av magen. Denne type kirurgi hjelper alvorlig overvektige menn og kvinner mister noen ganger hundrevis av pounds ved å begrense mengden mat personen er i stand til å spise, drastisk redusere kaloriinntaket. Prosessen med banding magesekken er kjent som den lap-ban system. Kravene for å være en kandidat for fedmekirurgi er ikke satt av vekt alene.

Ifølge American Society of Bariatric Surgery, må personen vurderes sykelig overvektige og være i stand til å vise at de har gjort flere forsøk på å endre sin situasjon gjennom kosten, men har mislyktes. En sykelig overvektige person, som fastsatt av ASBS, er noen med en body-mass index, sammenligning av en persons vekt og høyde, på 40 eller høyere. Den enkelte må også enige om å samsvare med en total livsstilsendring, inkludert kosthold og trening, for å bli vurdert for operasjon.

fordeler

For de fleste mennesker som har gjennomgått gastric-bypass kirurgi, er de normalt fortalt at de kan forvente å tape minst 50 til 60 prosent av sin overvekt. Men ved siden av denne åpenbare fordelen, andre er direkte berørt av fedme. Gastric bypass operasjon kan redusere utbruddet eller trussel om høyt blodtrykk, type 2 diabetes, søvnapné, høyt kolesterol, og gastroøsofageal reflukssykdom, Gerd. Disse betingelsene er alvorlige og noen ganger til og med kan være livstruende, slik at reduksjon av symptomene og risikoen er store fordeler.

risiko

Med noen større operasjon, er mange mild til alvorlig risiko forbundet med en mage reduksjon. Risikoen for å dø er den mest åpenbare av risiko på grunn av generell menneskelig feil når du utfører operasjonen. The Mayo Clinic sier at disse dødsfallene skjer en gang i omtrent hver 2300 operasjoner, men dette varierer noe. Det er også en risiko for blodpropp, lekker, lungebetennelse eller brokk av snittet. Andre mindre vanlige risikoer inkluderer noe som kalles dumping syndrom. Dette er en tilstand der leftover materialet i den ikke-banded del av magen beveger seg for fort inn i tarmen, mens provisorisk magen er også beveger seg produkt der, noe som resulterer i kvalme og oppkast.

Tidsramme

Vekttap for de som velger magen reduksjon kirurgi er umiddelbar og i store mengder. Magen redusert til størrelsen av en liten eple gjør det mulig for en drastisk mindre kaloriinntak, og følgelig er vekt tapt i et hurtig tempo. Av denne grunn er mage-reduksjon vanligvis valgt blant overvektige. Vanligvis, etter tre til seks måneder, forutsatt at det ikke er noen komplikasjoner, en betydelig mengde vekttap vil være synlig. En til to år er vanligvis den maksimale tiden som trengs for enkeltpersoner å nå sine ønskede vekten.

Umiddelbar Effekter

Selv om hensikten med en mage reduksjon kirurgi er å gå ned i vekt, kan en drastisk vekttap gi andre bivirkninger i kroppen. Disse inkluderer tretthet eller svakhet, muskelsmerter, tørr hud, humørsvingninger, kuldefølelse og tap av hår. Disse umiddelbare effektene bør skje før tre til seks måneders mark, og de er normalt med tanke på hvor mye vekt som vil gå tapt. Når kroppen justerer bedre til den nye størrelsen på magen din, bør disse forholdene bedres.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com