Hormonelle ubalanser & amp; Trening

March 16
Hormonelle ubalanser & amp; Trening

Det endokrine systemet produserer hormoner gjennom kommunikasjon og tilbakemeldinger løkker på nivåene av hormoner som sirkulerer i blodet. Trening hjelper til å balansere hormonnivået, selv om hardtrening av idrettsutøvere sammen med å opprettholde lav-fett kan forstyrre hormonnivået regulere menstruasjonssyklusen.

Trening Effekt på hormoner

Trening påvirker hormonproduksjonen i både kvinner og menn. Ifølge desember 2009 utgaven av "Sports Medicine," øvelse undertrykker produksjonen av luteiniserende hormon, follikkelstimulerende hormon og hormoner som produseres av eggstokkene. En studie publisert i juni 2010-utgaven av "Journal of Sports Science and Medicine" indikerer fysisk aktivitet hemmer produksjonen av kjønnssteroidhormoner inkludert østrogen. Hos menn, trening reduserer testosteronnivået midlertidig. En studie publisert i 2001 utgaven av "British Journal of Sports Medicine" indikerer sykkel utøvere som deltar i påfølgende dager med intens langsiktig øvelse utviklet redusert hormonproduksjon av pinealkjertelen, binyrer og testikler.

Idrettsutøvere og menstruasjonsforstyrrelser

Exercise senker østrogennivået og over tid kan interferere med menstruasjonssyklusen, spesielt med tilhørende lav kroppsvekt. Data publisert i 2009 utgaven av "Sports Medicine" indikerer 1-66 prosent av utøverne kan utvikle amenoré, eller fravær av menstruasjon for tre eller flere måneder på rad. Forfatterne påpeker at definitive data er ikke tilgjengelig for anstrengelsesutløst uregelmessig eller inkonsekvent menstruasjonssykluser av 36 til 90 dager i lengde.

Hormonbehandling

De lavere østrogennivået i forbindelse med trening kan øke risikoen for bentap og utvikling av osteoporose. En studie publisert i 1996 utgaven av "Journal Watch Kvinners helse» viser at selv lave doser, kan postmenopausal-range østrogen gjenopprette bentetthet. Men American Academy of Pediatrics anbefaler ikke hormonbehandling i løpet av de første tre årene etter menstruasjon begynner.

Øvelse for Aldersrelatert Testosteron Nedgang

Risikoen for aldersrelatert tap av seksuell funksjon kan reduseres med trening. En studie publisert i 2008 utgaven av "Medicine and Science in Sports og Exercise" viser vanlige kardiovaskulær trening øker dihdyrotestosterone nivåer uten å påvirke testosteronnivå. Forfatterne påpeker at styrketrening har vist seg å øke testosteron nivåer.

Hormoner, Trening og kreftrisiko

Trening kan redusere risikoen for hormon-sensitive kreft inkludert bryst og prostata kreft. I en 2010 utgaven av "Journal of Sports Science and Medicine", en studie viser høyere nivåer av trening gir bedre beskyttelse mot brystkreft utvikling enn moderat aktivitet ved å undertrykke sex hormon nivåer. Mens forskning er fortsatt nødvendig for å fastslå virkningen av øvelsen på å redusere prostatakreft, ifølge en 2004 utgaven av "Sports Medicine," lave mannlige hormonnivået har vært forbundet med lavere risiko for prostatakreft. Forfatterne påpeker at trening kan redusere prostata kreftrisiko ved å redusere nivåene av testosteron.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com