Har en tilbøyelig tredemølle gjøre deg få muskel?

May 9
Har en tilbøyelig tredemølle gjøre deg få muskel?

Heve stigning på tredemølle er en måte å gjøre treningen en kalori-brennende, hjerte-pumping utfordring. Kjører eller fotturer øker oppover muskelaktivering i mange av musklene i underkroppen, noe som også fører til muskel gevinst. Tilbøyelig tredemølle økter vil ikke forlate deg med definisjonen, bulk og symmetri av en bodybuilder, men de vil forbedre styrke i løpe og gang muskler og kan gjøre deg til en montør idrettsutøver.

muskel~~POS=TRUNC aktiverings~~POS=TRUNC

Hjertefrekvensen stiger raskt, og du tretthet raskere på en tilbøyelig tredemølle fordi du krever mer innsats fra musklene. Et landemerke 1996 studie publisert i "Journal of Physiology" viste at å kjøre på en tilbøyelig tredemølle engasjerer flere musklene på innsiden av lårene, hamstrings, glutes, quadriceps og kalv betydelig mer enn å kjøre på en horisontal belte. En studie i en 2000 utgave av "Medicine and Science in Sports og Exercise" viste også at å kjøre opp en 30 prosent grade resultert i langt større aktivering av mange store musklene i underkroppen enn løping på flat tredemølle belte. Forskning fra Dr. Matthew Rhea, direktør for bevegelses på AT Still University, rapportert av trimutstyr selskapet Freemotion, fant at når folk går på hellinger som overstiger 15 prosent, leg muskelaktivering nådd nesten 75 prosent av maksimal - sammenlignet med bare 20 prosent aktivisering på en 0 prosent stigning.

Muscle Building

For å bygge betydelige muskler, må du jobbe mot 80 til 85 prosent av en repetisjon maksimum for flere sett med åtte til 12 repetisjoner. Tredemølle skråning arbeid kommer ikke i nærheten av dette nivået av motstand, selv om det føles veldig vanskelig. Den "Journal of Physiology" studie bemerket at selv under raske spurter oppover, den nedre kroppen musklene er ikke maksimalt lastet. Skyve bena mot bakken vil bygge litt muskler som resulterer i økt styrke, men ikke den kraftige, svulmende ben du ser på makt løftere.

betraktninger

Noen typer kroppen legger på muskelen lettere enn andre. Hvis du faller i den muskuløse mesomorph kropp kategori, kan du oppleve en beskjeden økning i størrelsen på leggene og setemuskler når du gjør store mengder skråning tredemølle arbeid. Tynne, willowy ectomorphs og svingete, myke endomorphs vil mer sannsynlig oppleve gevinster i styrke med mindre synlige muskler størrelse endringer. Dine genetikk bestemme din kroppstype; det er ikke noe du kan kontrollere. Siden hver kropp er forskjellig, må du eksperimentere for å se hvordan bakke trening påvirker utseendet ditt.

Strategi

Hvis du er bekymret for å bli klumpete, inkluderer en rekke skråning og flat vei trening på tredemølle. Bølgende åser, der du gjøre tre til fem minutter på en høyde, etterfulgt av en lik mengde tid på en flat vei, er en god måte å integrere skråning trening uten å overdrive. Hvis størrelsen er ditt ønske, traff vektrom gulvet på minst to nonconsecutive dager per uke og utføre tre til seks sett med bevegelser som vektstang knebøy, utfall og markløft med vekter som føles tung for deg etter ca 10 repetisjoner. Du kan forsterke slike løfte økter med bakke arbeid på tredemølle - men gjør det fotturer eller kjører etterpå så du har all din styrke til å gi til styrketrening.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com