Habanero Peppers & amp; itchy Skin

May 24
Habanero Peppers & amp; itchy Skin

Habanero peppers legge en krydret spark til meksikansk mat, intense varme sauser og spesial snacks, men håndtering av Peppers kan føre til en kløende, røde brannsår på huden. I motsetning til andre former for hudreaksjon, slik som en allergisk hud reaksjon på giftig eføy, skjer reaksjonen til habanero paprika fordi et molekyl i paprika faktisk brenner huden. Heldigvis kan hjemme rettsmidler gi lindring hvis du ta problemet raskt, og kløende hudreaksjoner er også helt forebygges med litt omtanke før håndtering habanero paprika.

habanero Peppers

Habanero peppers opprinnelse i Cuba, men er nå dyrkes i hele Sør-Amerika, Mellom-Amerika og det sørlige USA. De er spiciest chile pepper, og scoret 200 000 til 300 000 scoville varme enheter, standard mål på spiciness brukes til å bestemme hvor intens paprika smak. Populære varianter av habanero paprika inkluderer Scotch panser og røde savinas. Habaneros inneholder capsaicin, phytochemical stede i alle hot chilipepper som forårsaker den karakteristiske krydret smak, og kan også føre til en hudreaksjon når du håndterer kuttet paprika. Når forbrukes, kan capsaicin føre til at nervesystemet til å produsere endorfiner, som kombinerer en behagelig følelse med smerte.

Contact Dermatitis

Kontakt dermatitt forårsaker en kløende hud reaksjon på habanero paprika. Det oppstår når capsaicin i habanero pepper brenner huden ved kontakt. Andre symptomer vanligvis følge med kløe, inkludert rødhet, svie og varmefølelse på det berørte området. Fordi capsaicin molekylet har en lang fet hale, kan den gli mellom molekylene av hud cellemembraner, bygge seg i de dypere lag av huden, og gjør det vanskeligere å avlaste svie og kløe.

Reaksjon

Jo raskere du svarer på en habanero pepper brenne, jo mer sannsynlig at du vil være i stand til å effektivt behandle kløe. Venter for lenge gjør at capsaicin å arbeide seg dypt inn i huden der du ikke kan fjerne det. Vaske område av berørte huden ikke vanligvis redusere kløe fordi capsaicin ikke løses i vann. I stedet neddykking området i melk kan hjelpe, ettersom forbindelsen kaseinet i melken kan omslutte capsaicin, og vaske det bort. Olje og alkohol er også effektive til å nøytralisere capsaicin, og kan fungere hvis ingen melk er tilgjengelig.

Forebygging

For å hindre kløende hud, alltid bruke tynne gummihansker mens kutte eller håndtering habanero paprika. Hvis du ikke bruker hansker, skylle hendene i melk før du merker noen kløe eller svie å fjerne eventuelle capsaicin før den har en sjanse til å brenne huden din.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com