Hvordan eliminere raffinert sukker og hva du skal spise til frokost

December 4
Hvordan eliminere raffinert sukker og hva du skal spise til frokost

Raffinert sukker er utbredt i prosessert mat, inkludert enkle karbohydrater som hvitt brød, mel, godteri og desserter. Denne type sukker bør fjernes eller reduseres i kosten, da det kan føre til alvorlige helsemessige forhold, blant annet diabetes, hjertesykdommer, fedme, tannråte og vitamin eller mineralmangel. Raffinert sukker er ofte forbrukes på frokost; de bør erstattes med sunnere matvarer som er næringsrikt og har liten eller ingen sukker.

Trinn 1

Velg komplekse karbohydrater enn enkle karbohydrater til frokost. For eksempel, velger hel-hvete brød over raffinert, hvitt brød. Komplekse karbohydrater inneholder hele korn produkter som inneholder mye kostfiber. Fiber hjelpemidler i å holde blodsukkeret jevnt, hindre sult cravings og bistå i sunn fordøyelse. Spis en bit av hel-korn toast med frokosten, en skål med havregryn eller en bolle med kokt brun ris eller quinoa som et høyere protein korn alternativ.

trinn 2

Spis protein til frokost for å holde deg fornøyd og eliminere cravings å spise noe høy i sukker. Egg er en tilfredsstillende frokost valg som paret godt med andre frokost matvarer som grovt brød eller engelsk muffins. Ett stort egg inneholde omtrent 70 kalorier, 5 g fett, null til ett gram av karbohydrater og 6 g av komplette protein. Hvis du ønsker å redusere fettinnholdet i frokosten din, eller har planer om å spise mer enn ett egg, vurdere å spise eggehviter som et alternativ eller tillegg. Eggehviter inneholder samme mengde protein, men eliminere fettet som finnes i eggeplommene. Spis egg på forskjellige måter, for eksempel hardkokt, eggerøre, posjert, som en omelett med grønnsaker eller lett stekt i olivenolje klemt med en delt engelsk muffin eller hel-hvete bagel.

trinn 3

Unngå frokostblandinger som inneholder mye sukker og har hele korn i sin ingredienslisten. Se etter ordene "hele korn" eller "hel-hvete" på etiketten, minst 5 g kostfiber og mindre enn 10 g sukker. Sunnere korn alternativene inkluderer Shredded Wheat, All-Bran Flakes og Kashi Heart to Heart.

Trinn 4

Bytt lønnesirup eller honning på pannekaker og vafler med sunnere alternativer. Sukker er den viktigste ingrediensen i sirup eller sauser. I stedet velger naturlig søte frukter som vanlig blåbær, eller prøve most jordbær som syltetøy eller saus til å dyppe pannekaker i. Kombiner bær med et høyere protein topping som vil bidra til å holde blodsukkeret jevnt og unngå plutselige dips eller stiger i energi- og sult. Alternativer kan være smeltet peanøttsmør, solsikkefrø smør, knuste valnøtter eller skiver avocado.

Trinn 5

Eliminer drikker som inneholder mye sukker og ikke legge sukker til drikker som kaffe eller te. Mange fruktjuice er høy i sukker og bør unngås. Sats i stedet for å spise hele frukten, et eple eller en appelsin, som inneholder sunne kostfiber og ikke tilsatt konserveringsmidler. Drikk kaffe eller te sort, med fettfri melk eller med en liten teskje av naturlig honning for minimal ekstra kalorier. Alternativt kan vurdere naturlige kilder til sukker slik som Stevia, som produseres naturlig fra bladene av en plante.

advarsler

  • Snakk med en lege eller medisinsk faglig før oppstart av et nytt kosttilskudd diett.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com