Italiensk mat ernæringsmessige verdier

January 4
Italiensk mat ernæringsmessige verdier

Italiensk mat er populær over hele verden, med mange smakfulle retter. Selv om noen italiensk mat er lav i kalorier og fett, mange retter er det ikke. Italiensk maten har en tendens til å være høy på karbohydrater, på grunn av inkludering av pasta, men finnes noen lav-karbohydrat alternativer. Nøyaktige ernæringsmessige verdier varierer avhengig av oppskrifter, så sjekk lokale ernæring fakta når det er tilgjengelig.

Penne Pasta

Penne pasta er en rørformet pasta som er brukt i mange italienske oppskrifter og er ofte serveres på egen hånd. Penne pasta gir 200 kalorier i hver 2-oz. servering, ifølge LIVESTRONG.COM er MyPlate. Penne pasta er lav i fett, med 1,5 g i hver porsjon, og rik på karbohydrater, med 41 g. Penne pasta gir 6 g av fiber og 7 g protein i hver 2-oz. servering.

lasagne

Lasagne er en relativt høy kalori italiensk rett, da den inneholder pasta, saus og ost. En 206-g servering av lasagne inneholder 246 kalorier, med ca 6 g fett, melder LIVESTRONG.COM er MyPlate. Denne porsjon av lasagne inneholder 30 g karbohydrater og nesten 19 g protein. Noen lasagne er laget med biff, som legger kalorier, protein og fett.

kylling Parmigiana

Kylling Parmigiana består av en panerte, stekt kyllingbryst dekket med ost og tomatsaus. Denne retten kan være ganske høy i kalorier, og en 9-oz. porsjon gir 630 kalorier. Kylling Parmigiana er høy i fett, med 20 g, og gir 74 g karbohydrater og 39 g protein, sier MyFitnessPal.com.

Cheese Ravioli

Ravioli ligne puter av pasta som er fylt med ost. En 4,3-oz. servering av ravioli, som er omtrent fire stykker, inneholder 220 kalorier. Denne delen av ravioli inneholder 5 g fett, med 34 g av karbohydrater og 11 g protein. Ravioli kan ha forskjellige fyllinger, slik som spinat eller biff.

manicotti

Manicotti er lange rør pasta fylt med ost og dekket i tomatsaus. En manicotti med saus inneholder 330 kalorier, med 18 g fett. Denne porsjon manicotti inneholder 21 g karbohydrater og 20 g protein, i henhold til MyFitnessPal.com.

Italiensk bryllup suppe

Italiensk bryllup suppe inneholder nudler, biff og grønnsaker. Denne suppen er lav i kalorier, med 130 per kopp. Suppa er høy i fett, med 7 g, men lite karbohydrater, med 12 g per kopp. Italiensk bryllup suppe gir også 5 g protein per kopp, melder LIVESTRONG.COM er MyPlate.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com