Hvordan fremme blodsirkulasjonen

February 19

Hvordan fremme blodsirkulasjonen


Ditt blod er rikt på oksygen og næringsstoffer som holder cellene i live og fungerer. Derfor er det viktig å opprettholde en sterk sirkulasjon av blod gjennom kroppen. Sterk sirkulasjon gjør at kroppen din til å bevege seg næringsstoffer, gasser og avfall til og fra celler, og bidrar til å stabil din kroppstemperatur og pH-verdier. Dårlig sirkulasjon kan føre til ulike medisinske problemer, inkludert ødem, muskelkramper, tretthet, håravfall, og hudskader. Du kan fremme og forbedre blodsirkulasjonen ved å endre livsstil, vaner, bestemmer din diett og supplere ernæring.

Bruksanvisning

1 Stopp dårlige livsstilsvaner som røyking og alkohol. Slutte å røyke ved å knuse opp sigarettpakkene siden røyking øker kolesterolnivået, som hardner blodårene dine og forårsake blodkarene seg sammen. Avslutt drikke alkohol fordi i henhold til Texas Heart Institute, fører overdrevent alkoholforbruk til dilatert kardiomyopati som får hjertet til å miste sin evne til å pumpe, forårsaker utilstrekkelig sirkulasjon.

2 Beveg deg rundt og slutte å være stillesittende å bedre blodsirkulasjonen. Begynner å trene regelmessig i minst 30 minutter hver dag for å få blodet til å pumpe: Dette kan øke blodstrømmen med opptil 50 prosent. Velg en kardiovaskulær aktivitet som du er komfortabel med, for eksempel sykling, løping, turgåing, eller svømming. Begynn sakte ved å trene tre ganger i uken for å lette kroppen til trening. Øk trening over tid, helt til du er regelmessig trener fem til seks ganger i uken.

3 Fest kostholdet. Unngå mettet og trans fet mat. Avstå fra å drikke koffein drikker, kaffe og brus. Louisiana State University Health Sciences Senter bemerker at det er en sammenheng mellom sukkerholdige drikker og blodtrykk som kan bremse ned blodsirkulasjonen. Spis frukt og grønnsaker, som vil forbedre blodsirkulasjonen ved å gi bioflavanoids og andre næringsstoffer som kan bidra til å fremme sunn sirkulasjon.

4 Legg en ginkgo biloba supplement til din daglige ernæring. The University of Maryland Medical Center sier at Gingko biloba brukes til å behandle sirkulasjonsproblemer ved å utvide blodårene og reduserer stickiness av blodplater. Ta opp til 120 milligram daglig av ginkgo biloba, fordelt på doser for å bidra til å fremme blodsirkulasjonen.

Hint

  • Begynn med mild trening som gåing, svømming eller sykling før gradvis fremme det til mer grundig opplæring.
  • Bruk støtte sokker eller kompresjonsstrømper for å bedre blodsirkulasjonen.
  • Meditasjon, praksis dype pusteøvelser eller lytte til musikk for å redusere stress som kan redusere blodsirkulasjonen.
  • Snakk med legen din om din dårlig blodsirkulasjon, før du begynner noen endringer i livsstil.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com