Hvordan hjelpe Bipolar ektefelle

March 27

Hvordan hjelpe Bipolar ektefelle


Bipolar lidelse er en av de vanskeligste lidelser å stri med. Denne lidelsen kan slå din ektefelle til noen du og din familie kan ikke engang gjenkjenne. Selv om dette er en vanskelig sykdom å forstå, det finnes teknikker som kan hjelpe deg, din ektefelle og din familie erobring denne sykdommen sammen.

Bruksanvisning

1 Utdanne deg selv og din familie. Dette vil hjelpe deg alt bedre forstå hva din ektefelle opplever og gi deg et innblikk i hvordan denne lidelsen påvirker dem.

2 Finn en rådgiver. Noen ganger må du kanskje hjelp utenfra til å takle din ektefelle i denne vanskelige tiden.

3 Lag et trygt miljø for din ektefelle. Dette vil hjelpe dem til å føle at de kan uttrykke seg komfortabelt.

4 Vær åpen og ærlig om dine følelser. Alle i familien skal føle seg fri til å snakke med hverandre om situasjonen og fortelle hva de føler.

5 Støtt din ektefelle. Ledsage dem til medisinske avtaler eller terapitimer. Sørg for at de vet at du er der for dem og elsker dem.

6 Hjelp overvåke ektefellens medisinering. Dette vil hjelpe dem med behandling av lidelsen. På denne måten kan både være sikker på alle forholdsregler blir tatt.

Hint

  • Vurdere å gå til rådgivning sammen for å bedre takle sykdommen.
  • Sørg for å ha familie diskusjoner om følelsene dine og holde alt ut i det fri så mye som mulig.
  • Ikke la familiehemmeligheter. Sørg for hele familien, barn og alle nær din ektefelle er utdannet om denne lidelsen. Det påvirker dem om de vet om det eller ikke.
  • La din ektefelle nok plass slik at de ikke føler seg truet, kvalt, begrenset eller fordømt.
  • Aldri satt noen i fysisk fare. Hvis du føler at din ektefelle er en trussel, fjerner familien din fra situasjonen umiddelbart.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com