Om livet Alert

June 19

Om livet Alert


Livet Alert er et selskap som tilbyr hjelp til mennesker, for det meste av eldre eller fysisk utfordret, som krever akutt medisinsk hjelp. Vi har alle sett den gamle TV-reklame: "Jeg har falt, og jeg kan ikke stå opp!" Livet Alert har alternativer for situasjoner akkurat som dette, så vel som en rekke andre potensielt farlige situasjoner som involverer eldre.

Historie

FDA Center for Devices og radiologiske Helse sikrer at medisinsk utstyr er trygge for før de får lov til å bli markedsført. Slike enheter inkluderer de markedsføres av selskapet kjent som Liv Alert. Livet Alert er en personlig beredskap selskap. Grunnlagt i 1987, gir det tjenester i hele USA. Livet Alert sysselsetter mer enn 500 arbeidere. De bruker video og lyd utstyr for å sikre sikkerheten til eldre og de som krever mer hjelp til å kunne leve i sine egne hjem trygt. Det er også en uvurderlig tjeneste for alle med begrenset mobilitet.

Betydning

I 2007 hadde Livet Alert dokumentert totalt 13.638 tilfeller av liv blir reddet fra katastrofale nødhjelp på grunn av deres respons metoder. De håndterer over 1 million rop om hjelp hvert år, og redde et liv fra potensiell katastrofe omtrent hvert 40. minutt.

Funksjon

Livet Alert systemer fungerer ved å tilby en enhet som bæres rundt halsen. A Life Alert skjermen er satt opp i hjemmet. Ved aktivering av enheten, blir et signal sendt til en automatiske nummervelger som forbinder den skadde til en mottaker i den andre enden. Det er en to-veis kommunikasjon enhet, slik at den skadde skal ha trygghet for at de snakker til en person i stedet for en datastyrt stemme eller telefonsvarer. Livet Alert i sin tur kontakter krisepersonell samt vedkommendes familie eller venner.

betraktninger

Livet Alert gir også pensjonister hjelpe med en rekke andre problemer, for eksempel elektrisk eller vannskader, ekstreme værforhold, generell informasjon om et bredt spekter av emner (medisinske leverandører, leger, apotek, teleselskaper, kraftselskaper) og rådgivning slektninger angående en rekke situasjoner. Disse tjenestene er tilgjengelig ved å ringe et gratis telefonnummer og inngår i kostnadene for Life Alert service.

Egenskaper

Det er varierende grader av livet varslingstjenester. Livet Alert Classic har beskyttelse fra medisinsk nødhjelp, brann og karbonmonoksid forgiftning 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.
Livet Alert 50+ har alle de vanlige hjem beskyttelsesfunksjonene, samt en video sikkerhetsenhet.
I tillegg til anheng bæres rundt halsen, Livet Alert tilbyr nå en klokke / armbånd type enhet for bruk i den samme måte.
Livet Alert gir også en mobiltelefon for bruk borte fra hjemmet, med en knapp funksjon for å koble raskt til 911 nødetatene.

fordeler

Livet varslingstjenester råd til eldre og personer med bevegelseshemninger muligheten til å bo selvstendig fra sykehjem langt lengre i livet enn de ellers måtte ha. Problemer som faller, er medisinsk nødhjelp som skader eller hjerteinfarkt, og skremmende situasjoner som brann og gasslekkasjer alt overvåket, med krisepersonell raskt kontaktet ved første tegn på et problem. Vist seg å ha reddet utallige liv, er en slik tjeneste også svært gunstig for den enkle tryggheten det gir.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com