Branch Chain Aminosyretilskudd

June 18
Branch Chain Aminosyretilskudd

Forgrenede aminosyre kosttilskudd har vist seg å bidra til å redusere stølhet og skader og øke proteinsyntesen i kroppen etter trening. Disse aminosyrer, som er de grunnleggende byggesteinene i protein, inkluderer leucin, isoleucin og valin. Alle tre er essensielle aminosyrer som må innhentes fra mat.

fordeler

I forskning publisert i Journal of Nutrition, idrettsutøvere som tok BCAA tilskudd etter treningen opplevelsen mindre stølhet og har en høyere rate av proteinsyntesen enn de som ikke gjorde det. BCAA kan også øke fettsyren sammenbrudd etter trening, slik at kroppen din til å bruke mer energi fra fett til å reparere skadede musklene og fylle næringsstoffer til cellene. Dette øker den helbredende prosessen og reduserer mengden protein kroppen bruker fra musklene dine til å konvertere dem til glukose for energi.

typer

Leucine er en av BCAA som bidrar til å skille ut insulin fra bukspyttkjertelen, lavere blodsukkernivået, og det fungerer med de to andre BCAA - isoleucin og valin - til overs musklene fra å bli brukt som drivstoff for energi. Isoleucin opprettholder også normale blodsukkernivået, og kroppen din trenger denne aminosyren å produsere hemoglobin, som er en jernholdig forbindelse i de røde blodcellene. Ifølge Health News, er valin brukes til å behandle galleblæren og leversykdom. Det er også brukt til å behandle pasienter med alvorlig proteinfeilernæring.

behandlinger

I tillegg til å hjelpe å bygge muskler og hjelpe øvelsen utvinning, leger anbefaler BCAAs å bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen i brannofre og de som lider av kreft, AIDS eller sluttstadiet nyresvikt. Ifølge Health News, blir BCAA brukes til behandling av tardiv dyskinesi, som er en nevrologisk forstyrrelse bestående av unormale, ufrivillige bevegelser. Dette er vanlig blant dem som lider av schizofreni og andre psykotiske lidelser.

Anbefalt inntak

Klinisk ernæringsfysiolog Ellen Coleman foreslår at du tar ca 2 milligram hver av leucin og valin for hver milligram isoleucin. Enhver overdrevent inntak av BCAA vil ikke gjøre musklene større eller fremskynde utvinning. Nyrene skiller ut overflødig BCAA i urinen din.

Advarsel

Fordi kosttilskudd er ikke narkotika, har de ikke trenger å være regulert av Food and Drug Administration. Derfor trenger supplement selskaper ikke å sette riktig mengde av ingredienser i sine produkter for å matche sine krav. Dette inkluderer alle multivitaminer, BCAA, proteinpulver og andre lignende produkter. Når vi leter etter kvalitet tilskudd, anbefaler FDA at du rådfører deg med din lege eller ernæringsfysiolog for å velge de beste kosttilskudd for din tilstand.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com