Løs hud Alternativ medisin

December 18

Løs, hengende hud er vanlig etter større vekttap. Løs hud er ofte forbundet med vekttap etter fedmekirurgi, men når du mister en betydelig mengde vekt raskt, du risikerer av løs hud. En løsning for å håndtere slapp hud er kosmetisk kirurgi, der overflødig hud er kuttet bort, men hvis du ønsker å unngå å gå under kniven, er det noen naturlig rettsmidler for løs hud som du kan prøve.

Forebygging

Den beste måten å håndtere løse hud er å ikke utvikle den i første omgang. Hvis du er i ferd med å starte en diett, eller selv om du er midt i en vekt-tap programmet, og har allerede utviklet noen løs hud, planlegge vekttap med et øye mot å beholde din fast hud. Når du mister vekt for fort, kan huden elastisitet ikke holde tritt. Total Body Fitness nettstedet legger og vekttap bok forfatter Johnnie D. Jackow Sr. anbefaler å unngå lav-karbohydrat diett planer fordi de oppfordrer vekttap som er for fort. Han foreslår også å drikke ½ oz. vann for hvert pund av kroppsvekt, ettersom dehydrering kan redusere huden elastisitet. Vekttap på mer enn 4 lbs. per uke sette deg i fare for hengende hud.

Skin Care Solutions

Ifølge Louis Dorman og Bodybuilders.com kan forbedre hudens sirkulasjon forbedre hudens elastisitet. Exfoliating i dusjen ved hjelp av et kratt pensel (kratt i en sirkelbevegelse) kan oppmuntre huden sirkulasjon. Bruke hud-innstramming kremer kan også hjelpe. Kremer med soya, aloe og gjærekstrakt kan være nyttig, som disse ingrediensene støtte produksjon av kollagen, som forbedrer elastisitet. Hyaluronsyre, en fuktighetsgivende ingrediens, kan hjelpe med elastisitet som er forårsaket av dehydrering.

Trening

Vekt trening øvelser som bygger opp muskelmassen kan hjelpe huden din ser strammere. Muskelmasse vil hjelpe deg å holde brenne fett mens "fylle ut" noe av løs hud. Merk at trening alene kan ikke kurere alle dine løs hud.

realistiske forventninger

Du kan ikke kontrollere visse faktorer assosiert med løs hud. Som du alder, mister huden elastisitet, noe som vil redusere sin evne til å holde fast som du gå ned i vekt. Dette tap av elastisitet vil også dempe effekten av alternative behandlinger. Huden kan få tilbake noen fasthet etter et år eller to, men hvis ingenting annet fungerer, snakke med legen din om kirurgi og andre alternativer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com