Homeopatiske bruksområder for laurbærblad

December 30

Bukta treet vokste i Lilleasia før den spredte seg til Middelhavet og andre land som har en lignende klima. Slitt i kranser av de gamle romerske keisere, helter og poeter, ble bladene forbundet med ære og herlighet. Laurbærblad er oval med spisse ender og en glatt, skinnende toppen. Brukes i matlaging over hele verden, er laurbærblad tenkt å ha mange medisinske egenskaper. Her er noen homeopatiske bruksområder for laurbærblad som du kan teste deg selv.

Flass

En løsning laget av laurbærblad har vist seg å hjelpe en person som lider av kløende hodebunn og flass. For å forberede denne løsningen koke en liter vann. Legg tre nivå teskjeer krøllet laurbærblad og dekker potten. La bladene til bratt i ca 25 minutter. Sil bladene fra te og avkjøl til den er klar til bruk. For å bruke te, vask og skyll håret som vanlig da, massasje en liten mengde av te inn i hodebunnen. Etter den første massasje, kan du legge til noen flere unser om gangen og gni godt inn. La oppløsningen i omtrent en time, og skyll med vann.

gikt

Du kan få lindring fra hevelse i sener og ledd eller forstuinger og muskelsmerter med laurbærblad olje. Du kan enkelt lage denne oljen med en liten mengde olivenolje varmes opp på svært lav varme. Legg nok blader som de er alle dekket av olje. La det småkoke på svak varme under lokk i 20 minutter. Etter 20 minutter fjernes fra varmen og la den sitte til kul. Sil bladene fra olje og gni daglig på smertefulle flekker.

Fordøyelse

Laurbærblad er utmerket for alle typer fordøyelsesproblemer. En tonic eller te laget av laurbærblad vil bosette en urolig mage, stimulerer appetitten og hjelp i sekret av fordøyelsesenzymer juice. Når den brukes som krydder i matlaging, forlater bay hjelpemiddel i fordøyelsen og absorpsjon av mineraler og næringsstoffer i tarmsystem. Bladene hjelpe til å bryte ned tyngre matvarer som kjøtt rik på proteiner. Laurbærblad også bidra til å holde blæren sunn. Bay er også nyttig for behandling av høyt blodsukker, migrene og magesår.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com