Hvordan brenne 1000 kalorier per dag

October 16

Hvordan brenne 1000 kalorier per dag


Finne tid til å trene hver dag kan være vanskelig. Selv brenne 1000 kalorier om dagen er vanskelig, er det ikke umulig. Nøkkelen til suksess er å bli vant til en aktiv livsstil. Å ha en aktiv, daglig livsstil vil hjelpe deg å kaste kalorier. Det er mange måter du kan brenne kalorier. Gangavstand til bilen din forbrenner kalorier. Å vite hvordan du kan øke intensiteten i dine daglige aktiviteter vil hjelpe deg å nå dine mål --- og skape en samlet sunnere deg.

Bruksanvisning

1 Walk overalt. Parker bilen lenger ut enn normalt. Ta trappen i stedet for heisen, eller gå til lunsj. Invester i en skritteller for å se hvor mange kalorier du har brent. Hvis du ikke har nådd 1000 kalorier i løpet av dagen, ta en rask spasertur eller joggetur i parken eller rundt kontorbygningen for å nå målet ditt.

2 Besøk et treningssenter en gang om dagen. Gode ​​tider for å trene er før jobb, i lunsjen eller etter jobb. De fleste treningssentre tilbyr utstyr som overvåker hvor mange kalorier du forbrenner mens du arbeider ut. Tredemøller, Crosstrener og sykkel maskiner er gode kalorier brennere.

3 Delta i en sport som interesserer deg hver dag. Basketball, fotball, volleyball, softball, dans og skating er noen eksempler som krever intense treningsøkter. Gjør noen av disse aktivitetene i minst en time om dagen på et moderat til høy intensitet vil hjelpe deg å forbrenne 1000 kalorier om dagen.

4 Arbeid en deltidsjobb som krever fysisk arbeid. Å gå inn i et fysisk arbeid jobb hver dag vil hjelpe deg å forbrenne kalorier mens du tjene penger. Jobber som servere, carhops, bygningsarbeidere og fabrikkarbeid kan tilby ekstra fysisk aktivitet du trenger å brenne 1000 kalorier.

5 Slip på et par joggesko og kjøre hver dag. Running kan brenne 1000 i en time, og du er satt for resten av dagen hvis du kan kjøre i morgen.

Hvis du er en nybegynner, jobbe deg oppover til du kan holde en jevn fart i lange perioder av gangen. Ifølge BestRunningTips.com, er det best å starte med en tur / kjøre programmet hvis du er ny på gang. Dette reduserer risikoen for skader.

Hint

  • Spis mer når du brenner et høyt antall kalorier.
  • Rådfør deg med en lege før du begynner på et treningsprogram.
  • En person må spise minst 1200 kalorier hver dag bare for å utføre grunnleggende kroppsfunksjoner.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com