Fysioterapi Behandling for skulder senebetennelse

July 7

Skuldrene er noen av de mest brukte leddene i kroppen fordi armene og øvre del av ryggen er nødvendig for så mange bevegelser og aktiviteter. Dette gjør skuldrene spesielt utsatt for senebetennelse, en tilstand der sener blir irritert og betent fra stress og overforbruk. Tendinitis av skulderen lett kan behandles med fysioterapi.

Isometrisk Øvelse

Gjør øvelser som bruker tyngdekraften og isometrics stedet for vekter for å styrke og strekke sener og tilkoblede muskler. Vekter må unngås fordi de legger for mye vekt på den betente senen. En god øvelse for å prøve er bøyd over nok til å la armene henge fritt ned (som om du rekker til gulvet). Sakte svinge armene fremover og deretter bakover. Vekten av armen vil strekke sene ut meget forsiktig.

Range of Motion Exercise

Lag en fysioterapi regime som beveger skulderen gjennom hele spekteret. Det er fire store sener i skulderen, og for at skulderen for å gro skikkelig, alle av dem trenger å bli strukket og arbeidet, slik at skulderen forblir balansert og justert. En enkel plan kan omfatte følgende øvelser, for eksempel:

Ta med skulderen opp så langt du kan, så roter den frem, ned, tilbake og opp i startposisjon. Snu retning.

Liggende på din side, bøy gratis (øverst) arm i en 90-graders vinkel, holde hånden håndflaten ned. Løft armen opp bare til skulderhøyde, og deretter ta det ned igjen. Bytte side og gjenta øvelsen hvis senebetennelse i begge skuldrene.

Stå opp, nå over kroppen litt, og deretter løfte armen til skulderhøyde, etter en linje på 45 grader. Sakte bringe skulderen ned igjen.

RIS

Suppler fysioterapi med RICE-metoden. Denne metoden bruker hvile, is, kompresjon og høyde for å redusere hevelse og smerte. Noen fysioterapeuter også legge til en annen "R" til denne metoden, som står for henvisning - du bør oppsøke lege når smerter fra senebetennelse forverres eller blir ikke bedre med hjem behandling.

Massasje

Oksygen er nødvendig for kroppen å helbrede. Blod er hva frakter oksygen til skadet vev. Når du har skulder senebetennelse, har en massasjeterapeut (eller til og med en ektefelle eller god venn) gni skuld område å slappe muskler og stimulere blodtilførselen til det skadde området. Å gjøre dette før øvelser kan hjelpe "varme opp" skulderen og la sener strekke ut før bruk, noe som kan bidra til å forhindre ytterligere skade.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com