Hva er fordelene med linfrø olje i fordøyelsessystemet?

February 15

Hva er fordelene med linfrø olje i fordøyelsessystemet?


Oljen presses fra flaxseeds inneholder høye doser av Omega-3 fettsyrer, avgjørende for et sunt kosthold. En daglig dose kan hjelpe de som ønsker å starte en "avgiftning" program. Linfrøolje skal være nedkjølt til å holde den frisk og kan tas oralt i sin naturlige form som et kosttilskudd, lagt til rå mat som salater eller brukes i matlaging.

Følelsesmessig stabilitet

Forbruket av mettet fett kan forstyrre hormonnivået, noe som kan endre følelsesmessige tilstander; linfrøolje bidrar til å gjenopprette hormonell balanse.

Kolesterol og hjertesykdom

Linfrøolje omgir inntas kolesterol, og dermed redusere dets absorpsjon og senke LDL (low density-lipider, eller "dårlig" kolesterolet) -nivåer, og dermed redusere risikoen for hjertesykdom. Linfrøolje også tynner blodet, noe som også bidrar til å forebygge hjertesykdom.

åreforkalkning

På grunn av sin naturlige flyt, opprettlinfrøolje smidighet i arterieveggene, og dermed senke blodtrykket og bidrar til å forhindre plakk dannelse, noe som kan føre til hjerneslag.

Cellular Helse

Linfrøolje øker kroppens produksjon av prostaglandiner, og dermed bedre celledeling samt næringsinntaket av kroppens celler. Dette kan redusere følelsen av smerte og hjelpe til med blodpropp.

gikt

Linfrøolje fungerer som en naturlig smøremiddel, hjelpe til felles mobilitet for idrettsutøvere og de med leddgikt. Den fungerer også som en anti-inflammatorisk, minske smerten av leddsykdommer.

Fordøyelse

Linfrøolje oppfordrer naturlige eliminering av avfall, bedre og raskere fordøyelse. The fiber i frøene kan forbedre helsen til naturlige tarmfloraen (gode bakterier) som kjemper skadelige bakterier for å holde kroppen sunn; på grunn av den høye konsentrasjon av planteslim, frøene virke som en kraftig avføringsmiddel når det brukes sammen med store mengder vann.

Alzheimers sykdom

Linfrøolje har nylig blitt assosiert med økt mental kognisjon, konsentrasjon og hukommelse, opprettholde en "ung", aktiv tankene, som kan være en nøkkel til å hindre geriatrisk senilitet eller Alzheimers.

Immunforsvar

Linfrøolje inneholder høye doser av alphalinolenic syre og lignans aktive polysakkarider, som kan bidra til å støtte immunforsvaret, spesielt for dem som immunsystemer er kompromittert av kroniske sykdommer som HIV og hepatitt B.

Kreft

Linfrøolje kan hindre utbruddet av visse typer kreft, spesielt kombinert med meieriprodukter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com