Fordeler med Egg Hvit for muskler

June 4
Fordeler med Egg Hvit for muskler

Musklene trenger aminosyrer som finnes i proteinkilder for å reparere skadet muskelvev og å bygge nytt muskelvev. Inkludert eggehviter i din diett som proteinkilde er en billig og enkel måte å hjelpe deg å øke eller opprettholde, muskelvev uten å legge ekstra fett i kostholdet ditt.

Uten fett

Ett stort eggehvite består av bare 17 kalorier, 3,6 g protein, 0,1 g fett og 0,2 g karbohydrater. Det er ingen mettet fett i eggehvitene, og de er kolesterol gratis, noe som gjør dem en utmerket kilde til protein for personer med høyt kolesterol. I tillegg, fordi de er lave i kalorier, inneholder svært lite fett og er høy i protein, de er en utmerket måte å opprettholde muskelvevet i tider med vekttap.

Aminosyrer

Eggehviter er et komplett protein med mer forgrenede aminosyrer, eller BCAA, enn andre proteiner, sier Dr. David Ryan av Bodybuilding.com. Når en person diett inneholder tilstrekkelige mengder av BCAA, blir aminosyrene brytes ned i muskelen i stedet for leveren, for å bygge nye muskelvev eller for å bli brukt for energi. I tillegg er BCAA finnes i eggehviter hjelpe kroppen å produsere ikke-essensielle aminosyrer L-arginin og L-glutamin, som bidrar til å legge til rette for muskelvekst.

Billig og praktisk

Eggehviter er en billig kilde til protein og lett skaffes. Eggehviter kommer i mange former, slik som i å kjøpe det hele egg og deretter skille ut eggeplomme, flytende form, for eksempel fra Egg vispene og i pulverform. Fordi de er tilgjengelige i en rekke måter, kan de fremstilles på mange måter for å hindre kjedsomhet. For eksempel kan de bli hardt kokte, gjort til en omelett, pisket i en marengs eller gjort om til en protein shake.

Absorbancy og Timing

Eggehviter har en 100 prosent absorberingsevne rente. Dette betyr i hovedsak at de fordøye raskt i magen, noe som er nødvendig for å bygge muskler, så vel som for personer med mageproblemer som magesår. Eggehvitene vil ikke irritere magen som andre proteinkilder. Selv om eggehviter fordøye raskt i magen, er de også inneholde en viss kaseinprotein som er en langsommere fordøye protein, noe som gjør eggehviter en god protein alternativ for å konsumere enhver tid på dagen.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com